На Волині сільський голова відмовився від посади

На Волині сільський голова відмовився від посади
У селі Заліси Ратнівського району трапився рідкісний випадок в історії району: сільський голова Михайло Корецький добровільно відмовився від своєї посади

Про це пише Волинь-нова за 18 лютого.

2010 року, балотуючись на посаду сільського голови на виборах до місцевих рад від партії «Батьківщина», Корецький отримав блискучу перемогу: за нього проголосувала переважна більшість виборців.

Однак уже через рік він написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Депутати такий крок голови сприйняли з подивом, адже активності, кажуть, в нього не бракувало, а тому одноголосно проголосували проти задоволення заяви.

Втім, недавно Михайло Корецький знову написав заяву на звільнення з посади сільського голови. І цього разу народні обранці підтримали її.

За словами голови районної ради Миколи Макарука, який брав участь у роботі сесії, причиною добровільної відставки сільського голови є те, що йому важко працювалося, бо останнім часом не мав належної підтримки у своїх діях ні від депутатів, ні від виборців села. Тому й подав у відставку.

Обов'язки сільського голови нині виконує депутат, секретар сільської ради Любов Жерж.

Як повідомила вона, найближчими днями сільська рада направить до Верховної Ради подання про призначення у Залісах дострокових виборів сільського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині сільський голова відмовився від посади
19 лютий, 2012, 09:05