У Луцьку планують добудувати три школи

У Луцьку планують добудувати три школи
У планах у міськради розробити проектно-кошторисну документацію на добудову луцьких шкіл № 1, 5 та 13.

Про це стало відомо під час оперативної наради у мерії 10 вересня.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан, у муніципалітеті хочуть підготувати документацію на реконструкцію адмінприміщення під дитячий садочок на вулиці Декабристів і добудову луцьких шкіл № 1, 5 і 13.

Окрім того, у межах програми реалізації енергозберігаючих заходів міста із залученням кредитних коштів НЕФКО розробили проект на капітальний ремонт луцької гімназії № 21. На це мають витратити майже 4,75 мільйона гривень. Проектні роботи коштують 51,9 тисячі гривень.

Капітально відремонтувати мають і ДНЗ № 21. Вартість проектних робіт – 20,4 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому завжди ремонтують "модні" школи .А чому не можна інші школи трохи відреконструювати.
Відповісти
Школа №1, має невелику площу. Немає свого актового залу. Навчання проходить в дві зміни. В той час коли на потоці три, максимум чотири класи.
Відповісти
я б не сказала, що школа №13 "модна"
Відповісти
Першочергово потрібно добудувати школи! Діти навчаються у дві зміни! А всякі "модні" школи можна й пізніше довести до ладу. Наприклад школі №1 - 80 років. То варто її відремонтувати і добудувати! Лише б ці плани ні "залягли" на поличках наших бюрократів
Відповісти
5 школа не є перспективною. А приміщення початкової ланки школи № 13,як "хата-читальня".Це ганьба нашій луцькій владі і освіті. Район росте. Дітей збільшується. А батьки змушені возити їх в 1, 9, 2, 3 та інші школи. Ось де давно назріла потреба в побудові сучасної школи. 21 школа порівняно з 13 нова школа. І облаштована вона на високому рівні. Краще б мерія і управлінці з освіти звернули увагу на навчально-реабілітаційний центр, який потребує заміни вікон у коридорах, щоб хворим дітям було тепло.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку планують добудувати три школи
10 вересень, 2013, 14:04