Атака на ВолиньPost – це ганебно, – кажуть у ВО «Батьківщина»

Атака на ВолиньPost – це ганебно, – кажуть у ВО «Батьківщина»
У волинському і луцькому осередках ВО «Батьківщина» засуджують DDoS-атаку на інтернет-видання ВолиньPost.

Своїми думками з цього приводу поділилися керівники обласного і луцького міського осередків ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт і Сергій Григоренко.

На думку Пустовіта, намагання вивести з нормального робочого режиму видання – це «ознака того, що сайт має своє обличчя, має свою позицію, має свою думку».

«Що сайт не прогинається під тих, хто хоче, щоби ми всі думали однаково. ВолиньPost є сьогодні провідним сайтом нашої області, і в багатьох політиків робочий день починається із ознайомлення з новинами саме на ВолиньPost», – заявив він.

«Видання домоглося того, що його матеріали є об’єктивними, намагаються відображати точки зору всіх зацікавлених сторін. Звичайно, це багатьом не подобається. І таким чином вирішили обмежити свободу слова в інтернет-просторі. Але я думаю, що нічого з того не вийде», – вважає Пустовіт.

«Цю DDoS-атаку треба сприйняти всього лиш як попередження. Гадаю, що для такого сильного колективу це – сигнал того, що ви на правильному шляху», – додав секретар Луцькради Григорій Пустовіт.

А депутат Луцької міськради, керівник луцької «Батьківщини Сергій Григоренко називає намагання «зламати» ВолиньPost ганебним вчинком.

«Наскільки я розумію, ця атака була не першою. Я і мої колеги з «Батьківщини» засуджують такі дії, тому що в демократичній країні це неприпустимо і ганебно», – зазначив Сергій Григоренко.

«ВолиньPost сьогодні – один з небагатьох сайтів на Волині, який є вільним майданчиком для дискусій, де представлені різні точки зору. Тобто на переважній більшості волинських сайтів цього зробити неможливо, вони заангажовані їхніми власниками», – додав голова луцького осередку ВО «Батьківщина».

«Тому хотілося б, щоб ВолиньPost і далі показував високу якість журналістики, щоб залишався таким майданчиком, щоб різні негідники не намагалися цього зробити. Тому що ми розуміємо, звідки можуть іти ці речі», – вів далі Сергій Григоренко.

«Це ті люди, які сьогодні намагаються поставити Луцьк на коліна, які, користуючись бідністю людей, через різноманітні благодійні так звані програми пробують купити Луцьк на виборах, пробують створити тут якесь окреме політичне гетто. І, звичайно, цим людям може не подобатися дискусія чи вільні думки, різні думки, які є на шпальтах ВолиньPost’у», – зауважив Сергій Григоренко.

Нагадаємо, таку ж позицію має і депутат Волинської обласної ради від «Батьківщини» Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Під прицілом поклали на три дня і ви навіть не згадали, а тут таку сенсацію знайшли. що 2 віруса відбили. Та на всі сайти нападають. Смішно в цьому вбачати опозиційну діяльність. Ще на Пустовіта замах був, але вже самі на сайті написали, що то був обман.
Відповісти
самі атакували, а зараз це ганебно)
Відповісти
А Гроші вимагати в лісників неганебно за колесо ,яке сам проколов це стосується Григоренка,а піаритись на прогнившому гальмівному шлангові неганебно це стосується Пустовіта політики БЛІН,а може і ні КЛОУНИ.
Відповісти
Юля перша почала інформаційну атаку,
закидавши Волинь блокнотиками, ручками, газетами і т.д.,
навіть книжками про єврея Яценюка, який тепер її
1-й заступник.

Це закони інформаційних війн.
Відповісти
Юлі це тоді коштувало?
Відповісти
Так, волиняни люблять ВОЛИНЬпост!
А Григоренку варто було б повернути автомобіль Хонда
в бюджет міста Луцька, він придбаний відомим лучанам шляхом!
Відповісти
Продешевили. Як у мене часом той сайт падає через якісь там віруси, піднімаю без крику і всьо. Але ж мені публічний рейтинг на нього нащо? Тому ніхто з депутатів у такі сумні хвилини чогось мене не підтримує.
Відповісти
Волиньпост - та сама жовта пресса, неперевірені факти,події, плітки.
Єдине що можливо тут переглянути то це погоду
Відповісти
От і роби вигляд, що читаєш тільки погоду!
Але не забудь подивитись, що про тебе кажуть люди.
Відповісти