У Ковелі сіль для посипання доріг довбуть молотом

У Ковелі сіль для посипання доріг довбуть молотом
У Ковелі 250 тонн солі, яку закупили для зимового утримання міських вулиць у належному стані, внаслідок сильних морозів перетворилась на монолітну брилу.

Про це пише Волинь-нова за 18 лютого.

Головний інженер комунального підприємства «Добробут» Василь Ющик розповідає, що змерзлу сіль вони довбуть позиченим «на стороні» гідравлічним молотом, а з огляду на величезні її обсяги намагаються чавити катком та іншою важкою технікою.

«Не знаю, до кого тепер звертатися: до посередників чи виробників, бо сіль, яку придбав «Добробут», за документами мала бути із так званим антизлежувачем, а у нас вона чомусь закам'яніла. Треба зараз нову для суміші закуповувати», - каже Ющик.

Втім, як категорично твердить начальник відділу комунального господарства Ковельського міськвиконкому Олександр Балак, це трапилося через те, що на підприємстві не було дотримано технології зберігання солі, а тому й відповідати за таку недбалість та безгосподарність мають особисто директор та головний інженер.

До речі, незрозуміла ситуація з самим директором «Добробуту» Михайлом Сидоренком, проти якого Ковельська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом безпідставної невиплати заробітної плати своїм працівникам.

Хоч у Сидоренка цими днями й закінчився термін контракту, він з волі міського керівництва пішов у відпустку.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завтра стане ще тепліше
19 лютий, 2012, 15:24
У Ковелі сіль для посипання доріг довбуть молотом
19 лютий, 2012, 14:36