У Луцьку завдяки активістам усунули 10% дорожніх ям

У Луцьку завдяки активістам усунули 10% дорожніх ям
Через звернення представників громадської організації «Луцькі дороги» вдалося усунути 10 % виявлених ними пошкоджень дорожного полотна.

Про це йшлося 10 вересня під час прес-конференції в коворкінг-центрі «Репортер».

Як розповів член організації Антон Бугайчук, протягом 2 тижнів огляду луцьких доріг активісти виявили більше 200 пошкоджень.

Вони склали акти з фотографіями ям і надіслали їх у відділ звернень Луцької міської ради. Близько 10 % пошкоджень були усунуті, проте бували випадки, коли ями засипали щебенем, який за добу розносився.

Голова організації «Луцькі дороги» Андрій Осіпов зазначив, що в Луцьку за рік витрачають 15 мільйонів гривень на утримання доріг, гарантійний термін яких має бути 10 років. Проте багато договорів передбачають обмежене гарантійне обслуговування, а інша частина договорів не має його взагалі. Тому багато доріг залишаються без догляду, і за ями на них відповідальність ніхто не несе.

Активісти і далі стежитимуть за дорогами в Луцьку і планують звертатися до правоохоронних органів з метою змушувати дорожників виконувати свої функції з догляду за станом доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что и кто убивает дороги Украины
http://cripo.com.ua/?sect_id=7&aid=160905
Відповісти
Хто це обізвався хапуга рейдер оська може розкажеш ,як гуртожиток з людьми в банк заклав зі своїми дружками правідник хре..ов!
Відповісти
Ну хоч один думаючий депутат є!
А решта?
Необхідно їх міняти.
Відповісти