«Родильний» центр у Луцьку зводитимуть і взимку, – будівельник

«Родильний» центр у Луцьку зводитимуть і взимку, – будівельник
Будівельні роботи зі зведення майбутнього Волинського обласного перинатального центру тривають згідно з графіками, - стверджує голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Віктор Чорнуха.

Про це він розповів під час візиту на об’єкт керівника Національного проекту «Нове життя – нова якість материнства і дитинства» Віктора Сірмана, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Наразі на технічному поверсі Центру триває монтаж вентиляційної системи. Віктор Чорнуха зазначив, що роботи на об’єкті виконують згідно з графіками, фінансування теж надходить вчасно.

«Ми докладемо всіх зусиль, щоб працювати і взимку. Зараз триває облаштування котельні та тепломереж, щоб у холодну пору виконувати внутрішні роботи», - зазначив Віктор Чорнуха.

«Ми повірили Волині і вважаю, що не помилися у цьому. Темпи на об’єкті хороші і,що важливо, всі поточні роботи виконані дуже якісно»,- своєю чергою зауважив Віктор Сірман.

Стратегічно правильним, на його думку, є і розташування медзакладу біля обласної дитячої лікарні.

«Основною функцією Центру є допомога та реабілітація недоношених діток та дітей з патологіями, тому всі фахівці, в тому числі й вузькі спеціалісти, будуть працювати спільно», - підкреслив керівник Національного проекту.

Нагадаємо, влітку провели екскурсію на об'єкт, аби показати, яким буде центр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Родильний» центр у Луцьку зводитимуть і взимку, – будівельник
10 вересень, 2013, 17:18