Держава дала Волині 300 мільйонів гривень, ‒ Башкаленко

Держава дала Волині 300 мільйонів гривень, ‒ Башкаленко
Державні асигнування для Волинської області у 2013 році становлять близько 300 мільйонів гривень, повідомив перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації, голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко (на фото).

Про йдеться в інтерв’ю Олександра Башкаленка, оприлюдненому виданням volynregion.org.

Ці гроші спрямовані на будівництво й реконструкцію закладів освіти і медицини, інших соціально важливих об’єктів, особливо на селі, реставрацію пам’яток архітектури й реконструкцію та ремонт доріг, каже Башкаленко.

Так, наприклад на зміцнення матеріально-технічної бази освітніх закладів цього року з різних джерел спрямовано понад 110 млн. грн.

За рахунок добудов з’явилося близько 20 нових класів у школах Старовижівського, Любомльського, Маневицького та Ратнівського районах.

З початку року у 65 загальноосвітніх школах обладнано внутрішні санвузли та у 29 школах – душові кімнати при спортивних залах.

Продовжується будівництво шкіл у с.Любохини Старовижівського, с.Білин Ковельського, с.Житнівка Камінь-Каширського районів, м.Луцьку, добудовуються спортивні залів у Заболоттівській та Володимир-Волинській школах-інтернатах.
Нові дитсадки відкрилися у селах Городок Маневицького району. У Боголюбах Луцького району відкрився садочок на 50 місць. При діючих садках створено додаткові групи.

У 2013-му додатково відкрили 8 лікарських амбулаторій і 9 нових пунктів швидкої допомоги, ще 14 запрацюють до кінця року. Створено регіональний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Вартість проекту - 54 млн. грн., відзвітував Олександр Башкаленко.

Він додав, що у фінансуванні ремонту та реконструкції соціально важливих об’єктів задіяні і кошти місцевих бюджетів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдумайтесь,на Центр екстреної допомоги та медицини катастроф витратили П"ЯТДЕСЯТ ЧОТИРИ МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ!!!!! Ось де джерело збагачення.
Відповісти
А чи держава не зобовязана допомагати та підтримувати своїх громадян незалежно від того хто її очолює. Чи не є корупцією натякати на президента та партію під час виконання службових обовязків.
пане Башкаленко ви завязуєте зі своїми армійськими замашками повезло видертись на дурняк то сидіть. Лиш людей за дурнів не майте ми усе прекрасно бачимо та розуміємо і ваш доречі бар квартал також знаємо.
Відповісти
Останні новини
Держава дала Волині 300 мільйонів гривень, ‒ Башкаленко
12 вересень, 2013, 09:55