Янукович відвідав Волинську обласну клінічну лікарню. ФОТО

Янукович відвідав Волинську обласну клінічну лікарню. ФОТО
Президент Віктор Янукович побував у Волинській клінічній лікарні, де йому показали діагностичний центр медзакладу.

На Волинь високопосадовець приїхав 12 вересня.

В межах візиту він побував на заводі "Мотор", а опісля приїхав у лікарню. Президента супроводжували Голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко, Міністр соцполітики Наталія Королевська та Міністр фінансів України Юрій Колобов.

Оглянувши медичний заклад, він поспілкувався з журналістами.

Гарант згадав, що сьогодні побував на ДП "Мотор", яке, на його думку, є прикладом успішного менеджменту. "Це яскравий приклад того, де є господарник, є колектив, який знаходить можливості піднімати виробництво і, відповідно, зарплату", - сказав він.

Янукович вважає, що державна політика провадиться заради покращення життя людей. Для прикладу він заявив, що за останні кілька років значно збільшилися пенсії та заробітні плати.

Окрім того, Янукович розповів, що в уряді працюють над тим, щоб зробити доступнішим для громадян державне кредитування.

В контексті візиту він відзначив, що для влади питання реформування медичної галузі є одним з пріоритетних.

"Ми зробили перші кроки в цьому напрямку", - мовив Янукович. Зокрема, він згадав про те, що в Україні протягом 2014 року хочуть відкрити всі перинатальні центри, які нині в процесі будівництва.

Окрім того, він зазначив, що наразі зарплата лікарів становить 4,2 тисячі гривень. А ще три роки вона становила трохи більше 1 тисячі гривень.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА В ЛУЦЬК


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які натягнуті посмішки на мордах ...перепрошую ,обличчях медиків.Чи це не актори з драмтеатру?
Відповісти
дивляться, як на щастя неземне.
Відповісти
Це ви клоуни. Потап і Настя - це для вас великі люди. А зрозуміти хто такий президент мозгів малувато. Немає різниці які у вас політичні погляди і чи подобається вам особа, яка займає цей пост. Це президент і він, разом зі своєю командою вирішує питання держави. І це трошки важливіше, ніж ваше сидіння в офісі на ставку.
Відповісти
Зараз заплачу...
Відповісти
давно хворієш?
Відповісти
тАНЯ, ТИ ДУРНА ЧИ ЖАРТУЄШ?
Відповісти
Ти хвора7 А що він вирішив?
Відповісти
Например, у нас в Николаеве, после решения Януковича, дан зелёный свет на строительство моста с объездной дорогой трассы Одесса-Мелитополь-Новоазовск (сейчас весь большегрузный транспорт шурует через центр города). Заключён контракт с японцами, а они строят на совесть.
Понятно, что на Волыни мало кого колышут наши николаевские проблемы. Но есть другой факт: только при Януковиче началось РЕАЛЬНОЕ строительство саркофага над 4-м реактором Чернобыльской АЭС, только при Януковиче смогли вывезти токсичный гексахлорбензол из-под Калуша (напомню, город был объявлен зоной экологического бедствия). Только при Януковиче активизировалось строительство Охматдета в Киеве, там же начали строить новые ветки метро и мосты, чего не было вот уже 20 лет. Примеров строительства новых и модернизации старых предприятий, электростанций (включая десятки солнечных и ветровых) с привлечением иностранных инвестиций - масса, и это во многом - заслуга нынешней власти, о чём продажные оппозиционные СМИ не скажут. А вы говорите - что он решил. Поверьте, Украине ОЧЕНЬ повезло что Янукович у власти, могло бы быть в разы хуже!
Відповісти
І тут сраколизи коментують
Відповісти
так в нас нація сраколизів!!!, лижуть і бідкаються, шо пльохо жівьом
Відповісти
А от і ні, у нас нація агресивних людей, але пасивно агресивних. Посидіти на кухні і пообговорювати владу. Живуть погано ті хто дурні і ліниві. У нас люди не знають мов, не володіють елементарними навичками обслуговування комп'ютера, не освоїли жодної професії. Майже ніхто не скаже: "у цьому я найкращий". Але звісно, винні в цьому президент і міська рада.
Відповісти
ви я розумію ті діди з тролейбуса, що говорять: "власть погана, от за царя було..."
Відповісти
Хамидло. Закони, президента, батьків і свій народ треба поважати. Інакше немає порядку, немає майбутнього. І хоть лусність, а це істина. А Янукович - це волевиявлення народу. А ваш коментар якийсь малорозумний, не логічний і взагалі, вибачте, але дибільний.
Відповісти
зачот! лизнув янику
Відповісти
яке і коли волевиявлення і якого народу, дуріко
Відповісти
Так...Стадо баранів, що на фото, що в коментах.
Відповісти
Незрозуміло,якого чорта цей "чорт" приїжджав... Шкода, шо його не завели у поліклінічне відділення, де черги неймовірні і не пропихнутися, як наслідок "медичних реформ". Чи там його також оперативно зачистили від хворих?! А ось фізіономії у клімчуків і войтовичів такі ніби їх Янек страшно зачмирив перед виходом на люди. Мабуть через малу підтримку правлячої партії і гаранта в краї...
Відповісти
Нехай наш губернатор розкаже Президенту як він відкриває на Волині 411 сміттєвих полігонів (змертвляючи землю та забруднюючи воду((смітники як правило по 2.5 га серед орних земель біля посіву пшениці та огородини) в сільській місцевості. І скільки на цьому вже відмито грошей.На смітниках крадуть пісок та родючу землю а в урвища закидають сміття (яке збирають у населення за гроші), і це замість того що б переробляти втор сировину(сміття) вони її закопують в землю !Я вже напротязі шести місяців звертаюсь до губернатора з листами про спосіб вирішення даної проблеми з допомогою виконавчої влади , але йому це не цікаво!Моя пропозиція а саме: відновлення скупок вторинної сировини у населення на основі сільських рад та створення структурного державного підприємства з подальшої переробки та реалізації втор сироини. Для того що б я це зробила сама як підприємець мені потрібно втручатись в корупційну схему сільських рад ,міліції та прокуратури, та якимсь чином забрати в них бізнес? Коли я зустріла Бориса Петровича біля ОДА і запитала: Чому таке рішення про створення 411 полігонів і як це втор сировину закопувати в землю? то він відповів : відстань вже від нас "деточка"зі своїми смітниками це рішення районих рад, після чого дав вказівку не відповідати на мої письмові звернення ! Отже, я зрозуміла, що губернатор їх кришує!Але я не здамся бо у мене двоє не повнолітніх дітей які живуть серед двох сміттязвалищ і ще третє хочуть відкрити! І зупинити цю екологічну катастрофу мій обовязок!!!Тим паче що я знаю як це зробити!Всіх не байдужих до майбутнього України прошу звертатись 0502882380
Відповісти
Подивилась світлини і знудило тільки від тих,хто в краватках, і на першому плані...Таке враження,як діти однієї істоти...
Відповісти
Які щасливі морди в "нашої" влади!Натягнуті либи...Які ви українці? Холуї совкові.
Відповісти
ЩОООО!!!! Де це зарплата виросла????!!!!! Медицину піднімати? Дякую! Ви краще контролюйте щоб не дуло хабарів в тій медицині, ото було би найкраще!!!!! І ви вже освіту покращили новим законом, так хочдивіться чи його вірно виконують, а то по-панібратьськи магістри залишаються у ВНЗ викладати а кандидатів не всіх беруть!
Відповісти
да, а Клімчук чи то з нервів, чи від радості перекошений на всіх фотках. Яник, мабуть, добряче вжарив
Відповісти
Одна показуха у нас у країні. Парять мізки один одному. Показуха у лікарні - показуха всюди. Які усміхнені обличчя, а прийди у ту ж лікарню, то на тебе й дивитися й не хочуть - неси добровільні внески, з порогу відразу вказують...
Відповісти
Останні новини
Янукович відвідав Волинську обласну клінічну лікарню. ФОТО
12 вересень, 2013, 13:12