Що Янукович зробив окремо для Волині

Що Янукович зробив окремо для Волині
Перший заступник голови Волинської облдержадміністрації, голова обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко (на фото) вважає, що окремі доручення президента Віктора Януковича свідчать про індивідуальний підхід до вирішення актуальних питань Волині.

«Окремі доручення Президента це ще й – індивідуальний підхід до вирішення актуальних питань окремої території», - заявив Башкаленко в інтерв’ю виданню volynregion.org.

Для Волині окремі доручення президента – це, зокрема, спрямування 17,5 мільйона гривень на усунення аварійної ситуації у житловій забудові по вулиці героїв УПА, що у Луцьку. А також 14 мільйонів гривень на завершення протипаводкових заходів.

Окрім того, згідно з дорученнями президента триває будівництво навчально-виховного комплексу в 55-му мікрорайоні Луцька. Минулого року вже введено в експлуатацію дитячий садок на 200 місць. На будівництво школи цього року спрямовано із держбюджету 6,5 млн.грн.

У повному обсязі цього року вже профінансовано 50 мільйонів гривень на будівництво пренатального центру у Луцьку. Також 5,55 млн.грн. передбачено в обласному бюджеті. Загальна вартість цього об’єкту разом з обладнанням становить 100 мільйонів. На сьогодні виконано робіт на 40 мільйонів гривень, поінформував Олександр Башкаленко.

На загальну суму майже 30 мільйонів гривень, придбано медичне обладнання та автомобілі швидкої медичної допомоги для обласної інфекційної лікарні, онкологічного та протитуберкульозного диспансерів, госпіталю для інвалідів війни, обласної дитячої лікарні, центральних районних лікарень.

«За окремим дорученням Президента 35 мільйонів гривень цього року спрямовано на закупівлю дороговартісного обладнання. Зокрема магнітно-ядерного томографа для обласної клінічної лікарні, який уже працює і ангіографа для Луцької міської клінічної лікарні, його монтаж завершиться через кілька тижнів», - повідомив Олександр Башкаленко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бреше людям Янукович,
бреше Башкаленко.
Вся Волинь наша в брехні
тоне помаленьку.
Бреше лікар у лікарні,
бреше вчитель в школі.
і нема кому сказати: -
Вистачить ! Доволі!
Опозиція, так звана,
поховалась в нори.
Над усе її хвилюють
лиш власні комори.
І нема на теє ради,
й виходу не бачу.
Бо саміж ми й обирали
владу цю собачу.

Відповісти
БРАВО!!!!! (автору) ...... і сумно (через правду ) ((((
Відповісти
Курилюка зняли чи лишили, та Азарова і Табачника з багажників не той во не діставали
Відповісти
Останні новини
Що Янукович зробив окремо для Волині
12 вересень, 2013, 14:30
Житомир тоне. ВІДЕО
12 вересень, 2013, 14:11