У «Кораблику» запрошують відзначити пʼятницю 13-го

У «Кораблику» запрошують відзначити пʼятницю 13-го
Особливо відзначити вечір пʼятниці 13 вересня запрошують у пивному клубі «Оболонь».

Гостем вечора буде гурт зі Львова, ‒ повідомляють у закладі.

Тож, кавер-гурт «BAND.IT» гратиме пісні легендарних Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, The Beatles, James Brown, AC/DC, Jon Bon Jovi, а також композиції Братів Гадюкіних, Васі Клаба, Океану Ельзи.

«П'ятниця, 13те! Такий вечір мусово по-особливому відмітити! Є хороша нагода зробити це в компанії крутих музикантів з міста Лева, які подарують вам купу відомої та класнючої музики в своєму авторському виконанні! Якщо вам страшно лишатись вдома у такий вечір, то приходьте обовʼязково до Кораблика ‒ ми точно змінимо ваш страх на посмішки і купу задоволення!», ‒ запеінюють у клубі.

14 вересня на всіх відвідувачів очікує «Ритмотека». «Дискотека з новою назвою! Точніше запозиченою із однієї з пісень гурту «Тартак». Надіємось, що нова дискотівка матиме десь такий самий характер, як і у цієї пісні. Хоча, звісно, все залежатиме від вас, шановні друзі!» ‒ йдеться в релізі. Організатори обіцяють орієнтуватися на смаки гостей, чути їхні прохання, тож, ставитимуть як добре призабуті золоті хіти, так і зовсім нові пісні.

У неділю, 15 вересня, ‒ Рок-Н-Рульні танці. «Шість годин добірних рок-н-рольних хітів, від яких всидіти на місці просто неможливо! Від сучасного до олд-скулу! Гарна нагода для того, щоб розігнати кров по жилах і злити пару тон поту!)) Класично: дівчатам у неділю вхід вільний! ;)» ‒ кажуть у клубі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Кораблику» запрошують відзначити пʼятницю 13-го
12 вересень, 2013, 17:07