Нардеп відвідав проблемну волинську школу

Нардеп відвідав проблемну волинську школу
Народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Валерій Черняков побував у селі Осівці Камінь-Каширського району, де відвідав аварійну школу.

Супроводжували його Богдан Козік та Сергій Бортнюк ‒ депутати Камінь-Каширської районної ради від ВО «Свобода» та місцеві активісти-свободівці, ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

Під час візиту Валерій Черняков особисто оглянув шкільні приміщення та переконався в аварійності більшості з них. Після цього він зустрівся з жителями села Осівці – батьками учнів школи.

«Ми не віримо нинішній владі, яка нам бреше протягом вже трьох років. Не віримо камінь-каширській районній владі – голові райдержадміністрації Івану Вовку та начальнику районного відділу освіти Віктору Пасю і їхнім обіцянкам. А тим більше не віримо голові облдержадміністрації Борису Клімчуку» ‒ цитують у «Свободі» мешканців села Осівці.

Валерій Черняков запевнив, що депутати ВО «Свобода» на всіх рівнях будуть тримати на постійному контролі питання виділення коштів та початок будівництва нової школи в селі Осівці.

«Я спрямую до Кабінету міністрів України Миколі Азарову депутатське звернення щодо суми виділених Кабміном коштів безпосередньо на будівництво Осівецької школи. А голові Волинської облдержадміністрації Борису Клімчуку буде направлене окреме депутатське звернення з вимогою офіційно назвати строки початку будівництва школи в цьому селі», ‒ зазначив народний депутат від ВО «Свобода».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слово сволотівця важливіше від слова голови обл держадміністрації?
Відповісти
від сволоти чую
Відповісти
"справжній" не взявся за вирішення проблеми школи? Звендиш по-сволотівські...
Відповісти
Хто там ще хоче балів підзаробити і зобов"язати усіх працювати - бігом в Осівці!!! Ну а щось реальне робити - "не барское это дело")
Відповісти
Останні новини
Нардеп відвідав проблемну волинську школу
12 вересень, 2013, 17:29