Тимощук розповів про «бойові будні» з Кварцяним

Тимощук розповів про «бойові будні» з Кварцяним
Анатолій Тимощук, півзахисник пітерського «Зеніту», поділився спогадами від роботи з Віталієм Кварцяним. Як відомо, тренер свого часу перевів 16-річного на той момент Тимощука з молодіжної команди до основного складу «Волині».

Інтервʼю з футболістом опублікував офіційний сайт «Зеніту».

Анатолій Тимощук зазначив, що вдячний Віталію Кварцяному, перш за все, за те, що той в нього повірив. Епатажність тренера назвав його «фішкою».

«Я про нього багато різних історій знаю. Приходив, наприклад, в перерві і казав: «Ну, як ви граєте? Що ви робите? Ось, подивіться, як треба підкати робити! »Хотів показати, а масажисти якраз масло на підлозі розлили: він розганяється ‒ і в стіну. Встає: «Бачили? Ось так треба! »І таких моментів безліч», ‒ розповів футболіст.

Зазначає, що зараз, можливо, багато чого сприймалося б подивом, проте тоді це здавалося нормальним, адже просто хотілося грати.

«Кроси, наприклад, бігали ‒ він сяде в машину і жене нас. Біжимо ‒ 10 кілометрів, біжимо ‒ ще десять і ще, ще. По трасі, по асфальту. Наближені до бойових умови. Таке у нього було бачення. Я багато бачив різних фахівців, але у луцькому футболі він точно найбільше серед усіх досяг. І навіть за це його варто поважати», ‒ зазначив Тимощук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кварц Вижина чабана пітушку. Бо краде екіпіровку тварюка.
Відповісти
звідки інфа?
Відповісти
Толька-риболов вернувся з рейсу:))
Відповісти
Останні новини
Тимощук розповів про «бойові будні» з Кварцяним
13 вересень, 2013, 16:52