Після матчу молодіжок «Волині» й «Арсеналу» капітан потрапив до лікарні

Після матчу молодіжок «Волині» й «Арсеналу» капітан потрапив до лікарні
Молодіжний склад луцької "Волині" 13 вересня впевнено здолав київський "Арсенал".

Це вже друга виїзна перемога підопічних Олега Федюкова. Вона дозволила команді втекти із зони аутсайдерів, – повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Лучани відразу захопили територіальну та ігрову перевагу у матчі й навіть пропущений на 32 хвилині гол не дав приводу засумніватися у кінцевому результаті. Це Віктор Хомченко обрізався в центрі поля, пішла подача з флангу й Жикол розстріляв ворота Пшибили - 1:0. Лучани відповіли гольовим моментом. Воротар відбив удар на ногу Щедрому, Артем розстрілював порожні ворота, з яких м`яча винесли захисники.

Утім, Щедрий дуже швидко забив, і навіть двічі. Спочатку його вивів віч-на-віч Роман Воробей. Артем грудьми обробив м`яча, прокинув на хід і пробив кіпера - 1:1. А на останніх секундах тайму Годований пройшов флангом, прострілив на 11 метрів й Артем з лету вразив ворота - 1:2.

Прикрим фактом у першому таймі стала важка травма капітана "Волині" Романа Никитюка. У боротьбі за м`яча він отримав перелом однієї із лицьових кісток й був замінений на Малика. Відразу із матчу Рому доправили до лікарні...

Другий тайм істотно не змінив картинку на полі, адже більше атакували гості й тільки слабка реалізація завадила довести рахунок до розгромного. Утім, третій гол, який заспокоїв гру, лучани таки забили. Парцванія віддав на фланг Максимуку, той подав на ближню штангу, яку закрив Віктор Хомченко. Його удар головою - і рахунок стає 1:3!

Хороший момент мав і Назар Мельничук, який традиційно для себе потужно прорвався лівим флангом, вийшов на ударну позицію, але вдарив на силу й влучив у кіпера з кількох метрів...

Рахунок більше не змінився, й "Волинь" впевнено довела матч до перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Після матчу молодіжок «Волині» й «Арсеналу» капітан потрапив до лікарні
14 вересень, 2013, 11:16