Як у Луцьку відзначали День фізкультури та спорту. ФОТО

Як у Луцьку відзначали День фізкультури та спорту. ФОТО
У Луцьку з нагоди Дня фізичної культури та спорту відбулися масові спортивні змагання та показові виступи.

Впродовж кількох годин 14 вересня спортсмени з різних навчальних закладів змагалися на спортивному стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Перед початком акції нагородили багатьох тренерів та спортсменів за спортивні та тренерські успіхи. Заступник луцького міського голови Лариса Соколовська привітала спортсменів та побажала їм вдалих виступів.

Не обійшлося і без традиційної легкоатлетичної естафети на призи газети «Волинь-Нова». Спортсмени-бігуни пробігли по проспекту Перемоги, вулиці Винниченка, проспекту Волі, вулиці Шопена. Першим подолав дистанцію третьокурсник зі СНУ Назар Маршал.

За словами головного редактора газети Олександра Згоранця, газета проводить естафетний біг з 1960 року.

На стадіоні також відбувалися футбольні, баскетбольні ігри, гра в шахи, показові виступи бійців таеквон-до, художніх гімнасток тощо. Крім того, метали набивний м’яч, перетягували канат, кидали дартс.

У легкоатлетичному забізі серед учнів шкіл перемогли спортсмени школи №22. Серед ліцеїв переможцем став обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. А серед вищих навчальних закладів переможцями стали спортсмени зі СНУ імені Лесі Українки.

Усі переможці отримали кубки, дипломи та грошу винагороду від газети «Волинь-нова».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є ще фото з фінішу?
Відповісти
вас не зовсім зрозумілЬ,як у Луцьку "відзначалЬ" День фізкультури та спорту :)
Відповісти
фотки неякісні.візьміть в штат фотографа.
Відповісти
вітя, да ладно! приходь до нас фоткати. тільки безплатно ;)
Відповісти
яскравим показником того, що таке масовий спорт зараз є спорт майданчик у парку біля "Спартака", колись міні-футбольне поле було зачовгане до землі, а зараз все заросло травою..., бо у "Спартаку" колись були і дзюдоїсти, і гребці, і велосипедисти, і просто любителі приходили, а зараз тільки, здається, художня гімнастика і все, а футбольне поле біля зоокуточка, де займалися сотні дітей з педучилища,технікума, школи, не говорячи про дітлашню з навколишніх будинків, Кривий і Кравчук віддали Москвичу під т.з. кінну школу для мажорів-скоробагатьків..не заросший "Піонер", де треба було б вкласти кошти, а стадіон, де грали у футбол, волейбол, тенніс, займались фізкультурою люди..а потім цей кравчук буде щось розповідати про те, як треба будувати державу...
Відповісти
оце дівчаткам, які танцюють честь...
а ще Клімчук говорив про вбиральні, які повинні бути у приміщеннях шкіл по селах, а не на вулиці... до дупи це все... якщо вони наівроздягнені лягають на афальт пр +15 щоб затанцювати для оцих "пітухів"
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку відзначали День фізкультури та спорту. ФОТО
14 вересень, 2013, 13:41