Історія скандальних рівненських мажорів: продовження. ФОТО

Історія скандальних рівненських мажорів: продовження. ФОТО
Сина відомого рівненського лікаря підозрюють у тому, що він їздить 300 км/год на автомобілі вартістю 130 тисяч доларів.

Не встиг у Рівному стихнути скандал навколо сина нардепа Валентина Королюка, який виклав до фотосервісу Instagram фотографії, де він їде зі швидкістю понад 200 км/год, як на цьому ж сервісі відзначився інший представник золотої молоді Рівного, пише рівненське видання ВСЕ.

Син головного лікаря рівненського онкодиспансеру Григорія Максимяка – Тарас, напевно, вирішив довести, що здатний витиснути ще більше, виклавши фото автівки, що їде летить зі швидкість 300 км/год. Звісно, якщо за кермом перебував саме він.



Як відомо, за освітою Тарас Максимяк юрист, також закінчив медичний коледж. Хлопець нині працює в столиці в сфері автомобільного бізнесу, оскільки його старший брат Борис володіє автосалоном у Києві.

Можливо, не в останню чергу тому на його сторінці в Instagram чимало світлин за кермом різних автомобілів або ж просто автомобілів бізнес-класу. Достеменно відомо, що мешкаючи у Рівному Тарас кермував автівками Hyundai Tucson та Toyota Camry.

Судячи з фотографії, до 300 км/год розігнали автомобіль Alpina (одна із його модифікацій), виготовлений на базі BMW 7. За свідченням експертів, в Сполучених Штатах вартість цього авто становить від 127 600 доларів (зі звичайним кузовом і заднім приводом) до 134 500 доларів (повнопривідна з подовженим кузовом).



Перевірка автентичності цього фото засвідчила, що це – не картинка з інтернету, а оригінальна фотографія. Чи належить це авто синові головного лікаря рівненського онкодиспансеру, брат якого володіє автосалоном – невідомо. На відміну від Бориса Королюка, Тарас Максимяк ні прямо, ні опосередковано не підтвердив, що це його авто і що за кермом сидить він. Хоча, судячи з коментарів друзів хлопця, вони не здивовані тим, за кермом якого авто знаходиться їхній товариш. Хоча й дехто з них занепокоєний зафіксованою на спідометрі швидкістю.

Це фото на його сторінці в Instagram свідчить про нову моду серед золотої молоді – хизування швидкою їздою. Тільки от ця гра у «хто швидше?» не завжди закінчується добре. Детальніше про це може розповісти син власника рівненського льонокомбінату Дмитро Червонюк, котрий нині знаходиться у СІЗО за те, що насмерть збив людину. То чи вартують таких наслідків ці «понти»?

p.s. До речі, судячи з іншого фото на Instagram, Тарас Максимяк цікавиться сучасною літературою. Воно й правильно, адже сучасна молодь нині так мало читає...

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи не їхав 300 км на год? Свідки де?
Відповісти
У нас на Волині теж син головного лікаря їздив з такою швидкістю. Наслідок всім відомий, от лише з вини злочинця семеро безвинних людей теж там спочивають.
Відповісти
Це Сидора синок-торчок, що на Мерседесі у Дачному влетів у ЗІЛ зі щебенем?
Так там він ніби падругу свою вбив окрім себе, чи ще хтось невинний загинув?
Відповісти
Я думаю цього мажора "панты" зажинуть в могилу, якщо не одумається...
Відповісти
часи минають, теорія дарвіна втрачає позиції, виживає не сильніший, а розумніший.
Відповісти
Останні новини
Історія скандальних рівненських мажорів: продовження. ФОТО
15 вересень, 2013, 15:37
Фестиваль дерунів. ВІДЕО
15 вересень, 2013, 13:17