Діти Тимощука вчать українську

Діти Тимощука вчать українську
Півзахисник "Зеніту" з Санкт-Петербургу Анатолій Тимощук у побуті говорить українською і навчає її дітей.

"Я постійно говорю українською: вдома, з дітьми, з сім'єю, з деякими друзями. І дітей вчу, щоб вони знали чисту літературну українську. Іноді я навіть радію тому, як вони правильно говорять", - цитує футболіста клубна прес-служба.

"Для мене з народження вона була мовою спілкування, того ж хочу для дітей. Велика частина населення України або говорить цією мовою, або розуміє українську", - каже Тимощук.

За його словами, від дітей завжди чекаєш дива: перші кроки, слова, осмислені дії, вони й не усвідомлюють, як рахують до десяти чотирма мовами.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ТИМОЩУК ГРАЄ В "ЗЕНІТІ"

"І хочеться не упустити ці моменти. Вони були маленькі, починають рости, тому стає ясно, що цього не повернути. Насолоджуєшся кожною хвилиною, кожним днем ​​свого перебування в колі сім'ї. Напевно, це найкращі відчуття. Якби не Німеччина, важко було б визначитися , але зараз точно думаю, що футбол - це лише частина життя", - зауважив футболіст.

Розповів український півзахисник і про свою неймовірну колекцію ікон, натякнувши, що планує з неї зробити музей.

"Усього їх приблизно двісті. Але ніхто не уявляє, якого рівня у мене колекція. Якщо я її опублікую, всі здригнуться! У мене є в планах відкрити музей. Планую зробити каталог, щоб всі подивилися, пораділи, що такі екземпляри мистецтва дійшли до наших днів через 500 років", - повідав Тимощук.

"Історія знає шедеври, якими накривали бочки з квашеною капустою і соліннями. А скільки ікон у свій час розкололи і спалили як дрова, а скільки розікрали?! Я впевнений, що в моєму банку вони перебувають в безпеці і краще збережуться", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимощук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець. Хороша людина, сильний футболіст.
Відповісти
Останні новини
Діти Тимощука вчать українську
16 вересень, 2013, 12:59