Міліція «завела» кримінал на бізнесмена, який вигнав лучанку з квартири

Міліція «завела» кримінал на бізнесмена, який вигнав лучанку з квартири
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного виселення лучанки з квартири.

Нагадаємо, інцидент стався 12 вересня: 54-річну Ганну Шевчук з будинку, що на проспекті Грушевського, 1, троє чоловіків самовільно виштурхали з квартири жінку, - пише ТРК "Аверс".

Її особисті речі вивезли. Постраждала й досі не може потрапити додому та ночує у знайомих.

Ще 2007-го року Ганна Шевчук узяла чималу суму кредиту у банку. Під заставу оформила квартиру. Та й з кризою виплачувати гроші - стало нереально. Вартість квартири - 65 тисяч доларів.

«Так, віддала банку 20 тисяч доларів, платила ще рік, ще 20 тисяч доларів. А коли вдарив дефолт, я сказала, що не буду платити по такій ціні», - розповіла Ганна Шевчук.

Фінустанова довго з боржницею «не панькалася». Її двокімнатну квартиру арештували та виставили на торги. У червні на аукціоні житло продали.

Потерпіла Ганна Шевчук зазначила: «За 23 тисячі доларів, він купив цю квартиру, на торгах. Нормально? Я сказала - я би сама на тих торгах купила, якби мені повідомили. А мені не повідомили».

Як розповіла жінка, новою господинею квартири стала сестра власника луцького агенства нерухомості Андрія Пінського. Не минув термін оскарження рішення, як Ганну Шевчук поспіхом почали виживати.

Вчора до неї приїхали троє чоловіків. Вони заламали їй руки, забрали ключі та в чому була виставили на коридор. Мало того, забрали та зіпсували частину її особистих речей.

Поки на місце прибули працівники міліції від власника агентства нерухомості та колег, які виселяли жінку, не залишилось й сліду. Як підтвердили правоохоронці, виселення відбувалось незаконно.

Старший дільничий інспектор Руслан Троцюк розповів: «Я Вам пояснював, що законне виселення з квартири є тільки за рішенням суду, а ви не послухали і зробили по-своєму».

Ганна Шевчук з приводу ситуації зауважила: «Я сказала: буде рішення моє про виселення - харашо. Він моїх дітей незаконно виселив, забрав всі мої документи - домову книжку, договір куплі-продажу і сказав, що то все по закону, все»

Поспілкуватись із самим Андрієм Пінським не вдалось. На дзвінки бізнесмен впродовж дня не відповідає. За фактом незаконного виселення в міліції розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 356-ї - самоуправство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм...цікаво якось виходить: заплатила 20 тис.ує, потім платила рік і ще 20 тис.ує. виходить 40 із 65 було заплачено....і квартиру за 23 також купила би сама. ТО що ж мішало замість "купила би сама" заплатити банку решту 25 тис. і не було б ніяких проблем.
Відповісти
Ну так, те, що силоміць з квартири виштовхав, не зовсім законно, але питання власності ніхто не підіймає. Хто власник? Якщо дійсно пан з агентства, то я бачу логіку в його діях. Сама не виїжджає, хай заселить туди 20 квартирантів.... і сама втіче, але лише в тому випадку, якщо право власності перейшло законно.
Відповісти
Не дотримана процедура виселення. Виселення не має права здійснювати особисто новий власник - без рішення суду, що вступило в законну силу, та без представників правоохоронних органів.
Відповісти
Не могло право власності перейти законно без участі судовиконавців. Тут факт системної бездіяльності виконавчої служби, що породило самоуправство новго, не цілкомвласника квартири. Як наслідок жінка - злісний неплатник тепер "на коні".
Відповісти
А яке відношення ДВС (державна виконавча служба), має до права власності??? Право власності перейшло до нового власника на підставі договору укладеного за результатами Аукціону. А ДВС втручається лише тоді коли є проблеми з виконанням рішення, та необхідний примус. І щоб виселити жіночку по рішенню суду потрібно подавати подавати позов про усунення перешкод у користуванні майном і вже на підставі рішення по цій справі будуть виселяти... Хоча власник не позбавляється права користуватись власністю, поки перешкоди не усунені.
Відповісти
В нашій країні вже більше 10 років немає СУДОВИКОНАВЦІВ. І в чому бездіяльність виконавчої, вони там зовсім не причому ???
Відповісти
"Нагадаємо, інцидент стався 12 вересня: 54-річну Ганну Шевчук з будинку, що на проспекті Грушевського, 1, троє чоловіків самовільно виштурхали з квартири жінку, - пише..." слово "жінку" в цьому реченні зайве.) Знову не вичитали)
Відповісти
І з комами автор не дружить...
Відповісти
Останні новини
Міліція «завела» кримінал на бізнесмена, який вигнав лучанку з квартири
17 вересень, 2013, 08:59