Ляшко принесе Азарову отруту. ВІДЕО

Ляшко принесе Азарову отруту. ВІДЕО
Позафракційний нардеп, лідер Радикальної партії Олег Ляшко обіцяє принести до уряду отруту для тварин.

Про це політик написав у своєму Facebook, ‒ повідомляє ТВі.

«В нашій країні до людей ставляться, як до тварин. А над тваринами жорстоко знущаються. Я принесу для уряду того яду, яким труять нещасних тварин, якщо продовжуватиметься цей бєспрєдєл», ‒ пише Ляшко.



Як відомо, сьогодні Верховна Рада ратифікувала Європейську конвенцію про захист домашніх тварин. Депутати 355 голосами підтримали відповідний законопроект, що його вніс президент України Віктор Янукович. Конвенція передбачає, що будь-яка особа, яка утримує домашню тварину чи яка дала згоду доглядати за нею, несе відповідальність за її здоров’я та благополуччя.

Господар тварини також зобов’язаний забезпечувати їй місце для проживання, турботу й увагу з огляду на етологічні потреби тварини, відповідно до її виду та породи, зокрема забезпечувати її належною їжею та водою в достатній кількості; надавати їй відповідні можливості для фізичного навантаження; вживати всіх обґрунтованих заходів для недопущення її втечі.

Крім цього, документ забороняє купірувати вуха, хвости тварин, а також проводити операції з позбавлення тварин голосу. «Присипляти» ж тварин має право тепер тільки ветеринарний лікар.

Винятки з принципів, викладених у цій Конвенції, стосовно відлову, утримання та «присипляння» безпритульних тварин можуть бути зроблені лише тоді, коли їх не можна уникнути в межах національних програм боротьби з хворобами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ляшко принесе Азарову отруту. ВІДЕО
18 вересень, 2013, 17:11