Депутат міськради хоче у Януковича просити грошей, яких не дали комуністи

Депутат міськради хоче у Януковича просити грошей, яких не дали комуністи
Депутати Луцької міської ради не підтримали ідеї свого колеги Миколи Дендіберіна («Фронт Змін») звернутися від імені ради до президента Віктора Януковича та прем’єра Миколи Азарова з проханням виділити кошти для будівництва в Луцьку стандартного футбольного поля з штучним покриттям.

Про це йшлося 20 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міськради.

За словами Дендіберіна (на фото), він довгий час добивається від влади фінансування на будівництво дитячого футбольного поля з штучним покриттям. На його думку, для облаштування такого спортивного майданчика треба три мільйони гривень.

Депутат міськради Юрій Корольчук сказав, що «перш ніж просити, треба думати, що робиш». Мовляв, зараз треба піклуватись за виділення коштів на освіту, бо це питання нагальніше.

«Ми знаємо, в бюджеті грошей не не має освіту і медицину. А тут кажуть – дайте гроші. А які гроші? Звідки? Де ви лічно були в грудні 2011 року, коли голосували за бюджет?», - питав Корольчук в свого колеги Миколи Дендіберіна.

Також Юрій Корольчук сказав, що не розуміє, навіщо дітям штучне покриття футбольного поля, бо він, будучи малим, грав в футбол на простому стадіоні.

«У всьому світі футбольні поля з штучним покриттям. Я тридцять років добивають. Десять років при комуністах і двадцять при незалежній Україні. Я все це доведу до кінця. Дітям не має де грати», - емоційно відповів Дендіберін.

Усі четверо присутніх членів бюджетної комісії не підтримали звернення. Подальша його доля вирішуватиметься на сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат міськради хоче у Януковича просити грошей, яких не дали комуністи
20 лютий, 2012, 17:46