Юрій Луценко в Луцьку. ФОТО

Юрій Луценко в Луцьку. ФОТО
Екс-міністр МВС України Юрій Луценко зустрівся з лучанами, аби поговорити про ситуацію в країні.

На зустріч з політиком, яка відбулася у Палаці культури міста Луцька 18 вересня, зібралися переважно люди старшого віку. Вільних місць у залі майже не було.

Юрій Луценко розповів про враження від перебування у в’язниці, про свою Ініціативу «Третя Українська Республіка», вибачався за помилки «помаранчевої команди» та свої недопрацювання на посаді міністра МВС. Крім того, закликав людей не голосувати на наступних президентських виборах за Віктора Януковича, хоча запевнив, що сам не балотуватиметься і не агітує за когось із ймовірних опозиційних кандидатів.

Нинішню владу Луценко називає кримінальною, совковою і гангстерською.

«Сьогодні в країні не просто безчесний бізнес, не просто хапливий чиновник, не просто безпредєльні силовики і корумповані судді, а, крім цього всього, ще й реальний кримінал, який знаходиться при владі. Ми сьогодні живемо в донецькій рабовласницькій республіці, в якій весь державний апарат працює на інтереси однієї сім’ї», – заявив політик.

Юрій Луценко також розповів лучанам, у чому, на його думку, була помилка Помаранчевої революції і вибачився перед лучанами за невиправдані сподівання.

«Помилка Майдану була в тому, що ми вірили у вождя, голосували серцем і абсолютно не питали, який в нього план, яка в нього команда, що він збирається робити. Для мене в 2005 році було потрясінням, що ніякого плану нема взагалі, в у 2006 я зрозумів, що й команди ніякої нема», – зазначив він.

На зустрічі з лучанами Луценко пояснив, що таке «Третя Українська Республіка».

«Чому третя? Бо першою була заснована у 1918 році Українська Народна Республіка, яка не встояла під тиском зовнішніх і внутрішніх ворогів. Друга, Українська Радянська Республіка, у перефарбованій казармі якої ми досі живемо. І тому сьогодні я планую подумати про третю. Звичайно, це не означає перейменування або нову Конституцію. Це наша внутрішня віра в те, що є кращий план кращої країни.

Насамперед, вважає політик, треба змінювати всю правоохоронну систему: міліцію, суди, прокуратуру. Треба провести повну люстрацію та прийняти нові закони, зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луценко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будет гавкать,скоро сядет!
Відповісти
Ти не волиняка, ти москаляка. Так що ПНХ!!!
Відповісти
Сидел в гавне сидиш и будеш, Укр
Відповісти
Югік був дебилом,ним же і залишився.І місце його в Ліпінах.Невже ще є люди які вірять цьому лузеру і морально нечистоплотній людині?
Відповісти
Дійсно Лідер!
Відповісти
ше один куклачов лізе у владу
Відповісти
Картавий брехун та невдаха.
Відповісти
Ооо - Бондар!:) Ох Югик, а колись ми "рулили"...!:)))
Відповісти
У Югія Луценка міністга внутгішніх спгав Укгаїни якийсь погляд скажений
Відповісти
Перед тим, як пропонувати пройти детектор бехні іншим, нехай сам пройде його і відповість на єдине питання: Яким чином у період його перебування на посаді міністра внутрішніх справ його дружина (у недавньому минулому дрібний клерк на державній службі) змогла "заробити" 54 міоьйони гривень.
Відповісти
Останні новини
Юрій Луценко в Луцьку. ФОТО
19 вересень, 2013, 07:30