Луцьк – у лідерах боржників за газ

Луцьк – у лідерах боржників за газ
Серед теплопостачальних підприємств міст Волині рівень розрахунків за спожитий газ за опалювальний сезон найнижчий в Луцька і складає 63,5%.

Про це 20 лютого під час селекторної наради облдержадміністрації повідомив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Леонід Кирильчук.

За його словами, рівень розрахунків станом на 16 лютого у Ковелі становить 81%, Нововолинську – 84%, Володимир-Волинському – 77,5%.

«Загалом теплопостачальні підприємства області використали газу на суму 167 мільйонів гривень, а розрахувалися за нього всього на 65 мільйонів», - заявив Кирильчук.

Міський голова Луцька Микола Романюк повідомив, що сума боргу бюджетних організацій Луцька складає 25 мільйонів гривень.

«Найближчим часом буде погашено 13 мільйонів боргу», - заявив міський голова.

Така ситуація обурила заступника голови ОДА Олександра Башкаленка. Він поцікавився у луцького мера, «а де ж решта?»

Башкаленко нагадав Романюку, що той колись обіцяв скласти графік погашення заборгованості на «Луцькводоканалі», але досі цього не зробив. Тому заступник голови застеріг, щоб це ж саме не сталося з графіком «Луцьктепла».

«Де ваші графіки по «Луцькводоканалу»? Я хочу бачити всі обіцяні графіки погашення заборгованостей», - заявив Башкаленко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк – у лідерах боржників за газ
21 лютий, 2012, 09:13