У Луцька ‒ нове місто-партнер

У Луцька ‒ нове місто-партнер
Угоду про співпрацю підписали між містами Луцьк та Патра Грецької Республіки.

Під документом поставили автографи луцький міський голова Микола Романюк та заступник мера міста Патра Марія Андрікопулу-Рувалі, ‒ повідомляють у прес-службі луцької мерії.

Про підписання такої угоди міський голова Микола Романюк домовився з Марією Андрікопулу-Рувалі під час конференції у Дубліні, організованої Парламентською Асамблеєю Ради Європи у рамках програми «Інтеркультурні міста».

Сфери, у яких буде налагоджено співпрацю, насамперед охоплюватимуть проектну діяльність в контексті реалізації заходів та ініціатив мережі Інтеркультурних міст.

В угоді задекларовано, що сторони докладатимуть зусиль, щоб залучати додаткові ресурси (в тому числі грантові), намагаючись реалізувати: обміни творчими колективами, спільні фестивалі, конкурси та інші спільні заходи; співпрацю між навчальними закладами та молодіжні обміни; налагодження контактів між представниками громадського сектору; участь суб’єктів господарської діяльності міст у різноманітних ярмарках, виставках, економічних форумах тощо; обмін інформацією та задумами з метою підкріплення взаємної поваги і розуміння.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарне, багате історією місто. Хочеться туди поїхати.
Давайте дружити!!
Відповісти
Останні новини
У Луцька ‒ нове місто-партнер
19 вересень, 2013, 18:54