Мер Луцька зустрівся з мешканцями «бунтівного» масиву

Мер Луцька зустрівся з мешканцями «бунтівного» масиву
Міський голова Луцька Микола Романюк пообіцяв мешканцям Малоомелянівського масиву, що проект господарсько-побутової каналізації розроблять до 1 жовтня.

Крім того, розроблятиметься й проект зливової каналізації. Усі проектувальні роботи здійснюються за кошти міського бюджету, - повідомили у прес-службі мерії.

«За попередніми підрахунками на реалізацію проекту будівництва господарсько-побутової мережі необхідно близько 12 мільйонів гривень. А це – немалі кошти. Я буду звертатися до Кабінету Міністрів України з проханням передбачити фінансування будівництва каналізаційної мережі на масиві у державному бюджеті», - поінформував міський голова.

«Реалізація проекту будівництва побутово-господарської каналізації складе 1-1,5 роки. Роботи будуть розпочаті у наступному році», - додав він.

Виступив перед присутніми й директор Волинської філії НДІ «Проектреконструкція» Анатолій Доротій, який розповів про технічні особливості проекту побутово-господарської каналізації. Виготовленням проекту підключення до центральної мережі кожного з будинків займатимуться власники.

Натомість люди просили сприяння у встановленні системи зовнішнього освітлення вулиць, ремонті дорожнього покриття, можливості руху маршрутного таксі на масиві тощо.

Микола Романюк пообіцяв, що усі питання вивчать і під час наступної зустрічі, коли представлять кінцевий проект господарсько-побутової каналізації, їх буде поінформовано про можливі шляхи вирішення порушених проблем.

Нагадаємо, з кожним роком жителі масиву все більше страждають від підтоплень, з якими дуже важко боротися через відсутність каналізації. А 9 вересня вони влаштували пікет під міською радою через проблеми масиву.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И зачем было встречаться, ведь можно было и через Фейсбук ответить.)
Відповісти
Перший дійсно нормальний комент
Відповісти
Ха-ха-ха
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька зустрівся з мешканцями «бунтівного» масиву
20 вересень, 2013, 09:56