Харків’янин хотів форсувати Західний Буг по GPS-навігатору

Харків’янин хотів форсувати Західний Буг по GPS-навігатору
Відділ прикордонної служби «Ягодин» неподалік села Старовойтове Любомльського району затримали порушника кордону – житель Харкова намагався потайки перейти до Польщі.

Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби.

У суцільній темряві 24-річний чоловік крокував до контрольно-слідової смуги. Він хотів по кризі Західного Бугу вночі перейти на територію сусідньої держави. Однак за кілька метрів до межі його затримав прикордонний патруль.

Як розповів затриманий на допиті, він вирішив знайти свого давнього знайомого, який на проживає в німецькому місті Бремен. Мовляв, вирішив провідати друга. А так, як документів на право перетину державного кордону взагалі не мав, то спробував самотужки долати кордон, притім, для ліпшої орієнтації на місцевості користувався GPS-навігатором у мобільному телефоні.

«Молодий екстремал подбав і про труднощі, з якими він може зустрітись в зимовому Поліссі при подоланні водних перешкод – взяв із собою мотузки, теплу білизну та необхідний набір туриста. Але скористатись цим не судилось», - зітхають прикордонники.

Наразі, особу затриманого встановлено та за спробу незаконного перетинання державного кордону рішенням міжрайонного суду його притягнуто до відповідальності - двох діб адміністративного арешту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Харків’янин хотів форсувати Західний Буг по GPS-навігатору
21 лютий, 2012, 09:45