Знайшли винуватця ДТП з «БМВ» та «Жигулями»

Знайшли винуватця ДТП з «БМВ» та «Жигулями»
Правоохоронці встановили винуватця ДТП, що трапилася на проспекті Перемоги 20 вересня близько 22:30.

Про це повідомляє сайт СЗГ УМВС України у Волинській області.

При виїзді на місце події працівники ДАІ встановили, що водій автомобіля «БМВ», рухаючись проспектом Перемоги зі сторони вулиці Шопена, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, а відтак скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2103», який прямував попереду у попутному напрямку та зупинився на заборонений сигнал світлофора.

У результаті ДТП жителі обласного центру – 42-річний водій та 40-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ» – отримали незначні тілесні ушкодження, тож після огляду лікарями їх відпустили додому, а водій «БМВ» втік із місця аварії.

«Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, нам вдалося встановити особу винуватця дорожньо-транспортної пригоди«, – розповів начальник відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Владислав Іщенко.

«Ним виявився 28-річний житель обласного центру. Відзначу, що він не є працівником правоохоронних органів. Постійного місця роботи в нього немає, тож він їздить на заробітки за кордон«, - додає правоохоронець.

На запитання правоохоронців, чому залишив місце аварії, чоловік відповідає коротко: «Злякався».

Відомості про даний факт належним чином зареєстровані, проводиться перевірка, в ході якої буде встановлено всі обставини ДТП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не BMV а BMW
Відповісти
Там 3 аварії було
1) біля там таму міцубіші
2) На мості бмв
3) жигуль за мостом
Відповісти
А в день ще дві на Гордіюк
Відповісти
Поки проводиться перевірка, то чи порушник не злякається ще більше?
Від такого переляку і до Каліфорнії рукою подати.
Відповісти
И сегодня напротив ТАМТАМа в 13-20 четыре авто такой красивый бутерброд сложили.
Відповісти
"Відзначу, що він не є працівником правоохоронних органів". Сміх тай годі: основне для нього, щоб це не був працівник правоохоронних органів?
Відповісти
просто в попередній статті про ДТП писалося, що свідки переживали чи закермом БМВ часом не працівник СБУ, міліції чи прокуратури і щоб не сфальшували дані і свідчення.
Відповісти
Ну оштрафують його - а толку? Авто заберуть - да воно ітак копійки коштує....краще б він в стовп в*їхав і здох би на місці
Відповісти
ублюдок на автивке опасен
Відповісти
Куда ти гнеш Іщенко???? Ти спалився (він не є працівником правоохороних органів)????????? Куди і до чого це??? Чому приховуємо правду?? Синкі мажори ???на БМW??? Будуть покарані.
Відповісти