Лучанина Андрія Вронського, для якого збирають гроші, виписали з лікарні

Лучанина Андрія Вронського, для якого збирають гроші, виписали з лікарні
З обласної лікарні виписали лучанина Андрія Вронського, який важко травмувався під час відпочину влітку.

"Кілька днів, як ми удома. Вчуся робити уколи... Вчимося жити по-новому", - розповіла його мама Слову Волині.

У "нове" входить догляд за хлопцем та його подальша 45-денна реабілітація в спеціалізованому санаторії. Для цього потрібно зібрати майже 56 000 гривень, що становить близько 7 000 доларів.

Ця сума включає проживання харчування та лікування, а також проживання того, хто супроводжуватиме наразі нерухомого хлопця. До поїздки в санаторій лишається трохи більше, ніж два місяці.

Нагадаємо, юнак травмувався під час відпочинку під час купання, 8 серпня, на ставку у селі Струмівка.

Довідка

Кошти можна перераховувати на рахунок ПриватБанку: р/р 2924 4825 5091 00 чи на картку ПриватБанку 4405 8858 1181 7656 Назарчук Тарас (друг Андрія)

Телефон мами: (096) 904-26-07

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я багато що можу зрозуміти. Біда, травма, потрібне лікування. Сама відсилала кошти на лікування. Але от є в мене питання, чому не пишуть як він себе почуває? Які наслідки травми? Чому немає деталізації використання коштів....а от як потрібні ще кошти то деталізується тільки рахунок і все, а де фото Андрія, як він? Хай виздоровлює....
Відповісти
Повністю згідний з "Лорен", надавайте більше інформації.
Відповісти
теперь вы понимаете что такое была бесплатная медицина в СССР?
Відповісти
Тарас Назарчук Ви мені ще 13 серпня обіцяли створити групу у ВК де буде все розповідатись, скільки коштів надійшло в день, які новини з лікарні, скільки витратили коштів, фото... видно Вам всерівно на доброзичливців, висновок багато хто зробить......
Відповісти
О, боже Лорен, краще не перераховуйте свої кошти, а то протівно читати таке.
Відповісти
А що тут противного? Було прохання, на яке Назар сказав ствердне ТАК. Результату НУЛЬ.
Відповісти
Я думаю, що ніхто на свої потреби ці гроші не розтринькав, а якщо і розтринькав, то бог суддя. В людей біда, а вам звіти.
Відповісти
Наталія Ви під емоціями не можете зрозуміти чого я домагаюсь. Пояснюю: В соціальних мережах створюють ГРУПУ де розписується стан хворого, є люди які грошима не допомагають, а допомагають вирішенням проблем деяких, от наприклад чому не написали в якій санаторій його відправляють? можливо є зв'язки, і перебування там буде меншим. Я ж навпаки хочу пояснити мамі і НАЗАРОВІ про іншу допомогу крім грошей.

А ще Назар ви людина НЕ СЛОВА, і навіть НЕ ДІЛА, 13 серпня ви пообіцяли що створите таку групу у ВК.......півтора місяці......а групи немає.....так ви за друга переживаєте.....
Відповісти
Погоджуюсь цілком з Лорен! Інфи майже немає... операцію зробили, а він нерухомий... що кажуть лікарі, покажіть фото, покажіть медичні довідки...
Відповісти
Він не Назара, а Тарас!
а щодо групи, то абсолютно доцільно було би її створити аби всі хто небайдужий відслідковували за станом здоров"я Андрія!
Відповісти
Вибачаюсь за викривлення імені. воно співзвучне з прізвищем.
Відповісти
Люди про які звіти ви говорите. Це добровільні пожертви, за них Вам ніхто нічого не винний. А своїми вимаганнями звітів ви тільки робите, щоб близькі та хлопець почували себе винними. А Тарасу ніби більше не має роботи, крім створення групи? І не треба осуджувати, бо ви не знаєте всі причини, чому хтось щось не зробив. Не судіть, і не судимі будете.
Відповісти
Андрію скорішого виздоровлення.
Відповісти
Я буду довго сміятися, коли стане відомо, що це розвод. По-перше, хлопчина нібито купався на Струмівських ставках. Ви туди без перепустки попадете? Середня, проста чи бідна людина без грошей та зв'язків, туди попаде? Крім фото зробленого з портрета, ви щось бачили? Де фото хлопця на лікарняному ліжку? Де фото заключення лікарів? Де люба інформація, що підтверджує написане? Я не вимагаю наявності звіту за використані гроші, бо ніхто не напише скільки пішло лікарям за працю, і це зрозуміло, але фото травмованого в лікарні могли би і зробити.
Відповісти
ти дурепа
Відповісти
Софі, про шо ви взагалі говорите??? Ніякий це не розвод, в Андрія і справді серйозна травма, бо зразу після того нещасного ипадку його поклалаи в другу міську клінічну лікарню, а потім перевели в обласну
Відповісти
Останні новини
Лучанина Андрія Вронського, для якого збирають гроші, виписали з лікарні
22 вересень, 2013, 15:08