Як у Луцьку під авторські пісні їли кашу. ФОТО

Як у Луцьку під авторські пісні їли кашу. ФОТО
11 гуртів і бардів виступили із авторськими композиціями під час концерту, який відбувся у межах другого фестивалю «Вітрила пригод».

Від рокабілі, через бардівську пісню, до колискової тата ‒ можна було почути під час виступів, ‒ пишуть Волинські новини.

Єдине, що об’єднувало музичні твори ‒ власні тексти та жива музика. А ще ‒ у складі деяких гуртів можна було побачити лідера відомого луцького гурту «Чорні черешні» Юрія Поліщука у незвичному амплуа барабанщика.

«Чорні Черешні підтримують таку справу, бо ми самі починали з авторської пісні. Тут ‒ живе музикування, відсутність професійної пихатості, люди хочуть поділитися своєю душею, творчими закутками особистості. Це ‒ інтелект, покладений на просту музику, зрозумілу кожному. Цих людей ніхто не заставляє, ніхто їм не платить. Є призи для переможців, але тут перемагає кожен», ‒ розповів голова журі фестивалю Юрій Поліщук.

Глядачі могли не лише насолодитися авторською піснею, а й скуштувати гречану кашу. «Таку музику треба слухати під кашу», ‒ пожартував член журі Сергій Цюриць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку під авторські пісні їли кашу. ФОТО
23 вересень, 2013, 09:48