Експерти хвалять Кварцяного-тактика

Експерти хвалять Кварцяного-тактика
Експерти відзначають, що зміни в складі та тактиці луцької "Волині" допомогли команді Віталія Кварцяного обіграти маріупольський "Іллічівець".

Щоправда, й кардинальних змін, попри програш в попередньому матчі з "Арсеналом", не було, - пише Football.ua.

Нагадаємо, 20 вересня лучани обіграли "іллічів" з рахунком 1:0, а туром раніше поступилися київському "Арсеналу".

"Поза заявкою залишився тільки Віталій Неділько, якому, за словами другого тренера Богдана Блавацького, потрібно було психологічно перепочити після курйозного голу в минулому турі", - пишуть експерти.

"Місце у воротах зайняв вихованець київського "Динамо" Артем Кичак, але в кінці першого тайму він травмувався і поступився місцем Сергію Літовченку. Також поза заявкою опинився Дмитро Козьбан, який у минулому турі хоч і віддав гольову передачу, але в цілому провів поганий поєдинок. Наприклад, з 22 єдиноборств він виграв лише шість, зробив 11 вдалих тактичних дій", - продовжують вони.

Водночас експерти відзначають тактичні зміни.

"...вихід Яна Масла в центрі захисту дозволив пересунути Богдана Шершуна в опорну зону, де Богдан добре діяв з Ігорем Скобою. Ерік Бікфалві, який в минулому матчі (з "Арсеналом", - ред.) грав лівого півзахисника і не виправдав очікувань Кварцяного (був замінений на 27-й хвилині) в цьому матчі вийшов на позиції плеймейкера. Зліва в півзахисті вийшов Міхель Бабатунде, виглядав на фланзі набагато органічніше за Еріка, а на протилежному фланзі відіграв Рамон, який провів минулий матч в опорній зоні. Констатуємо факт: чи то Кварцяний ще не визначився з оптимальним поєднанням гравців, чи то всі його перестановки - витончені тактичні рішення з метою заплутати тренерів суперників", - підсумовують експерти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинській клоун.
Відповісти
сам ти клоун
Відповісти
ну і мудак ти
Відповісти
щоб не цей "клоун", футбол в Волинській області був ьи такий як в Рівнеській, Житомирській та ще багатьох областях
Відповісти
Ерік має грати під нападниками. Він (з його націленості на роздачу пасів) має починати атаки команди і загрожувати воротам супротивника.
Відповісти
Останні новини
Експерти хвалять Кварцяного-тактика
24 вересень, 2013, 07:59