Для жителів села під Луцьком маршрутка ‒ неначе небезпечний атракціон. ВІДЕО

Для жителів села під Луцьком маршрутка ‒ неначе небезпечний атракціон. ВІДЕО
Мешканці села Оздів кажуть, що після зміни схеми руху маршрутки №441 "Ратнів-Луцьк" для них поїздка перетворилася на небезпечний атракціон.

Тепер автобус їде ще й через село Ратнів, тому кількість пасажирів помітно збільшилась, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Кожного ранку оздівчани їдуть на роботу до Луцька. Тільки у маршрутку, яка єдина о цій порі курсує через село, пощастить потрапити не усім. Транспорт прибуває «битком забитий».

Мешканець села Оздівці Ігор Білоус зауважив: «Куда сідати? В автобус не можна зайти, не те що сісти… Ну а для кожного хто запізниться будуть проблеми на роботі».

На іншій зупинці разом із дорослими з острахом на запресований транспорт чекають діти. У них попереду непроста дорога до Гіркої Полонки. Там найближа школа. Діти поділилися враженнями від поїздок.

«Незручно. Ходять по ногах, відривають бантики на ботінках, треба міняти графік», - каже Вікторія Васечко.

«На перше вересня їхали - вся зачіска зіпсувалася», - додає Тетяна Остапчук.

Чи справді проїзд у 441-ій на стільки незручний та небезпечний перевірили і журналісти. На жаль, оператор з апаратурою не втиснувся до автобусу. Журналіста, аби вона не випала раніше потрібної зупинки, підтримували інші пасажири. Сказати, що мій проїзд був не комфортним, означає промовчати.

«Мені довелось вийти на дві зупинки пізніше, ніж я планувала, тому що потрапити в автобус - це одна проблема, а ще складніше виявилось з нього вийти!», - каже журналіст Дар’я Тимошкова.

У яких умовах доводиться їздити людям голова Гіркопольнівської сільради Олександр Перванчук може тільки здогадуватися.

«Я кілька разів виїжджав на обстеження маршруту, тобто, не в самому автобусі, а їхав по слідах і бачив цю ситуацію», - пояснив він.



Посадовець ситуацію обіцяє владнати. Розповів, що додатковий автобус для оздівчан пустили би давно, втім, перевізнику це не вигідно.

«То як воно тоді вирішеться якщо йому не вигідно? Ну, хай думає. Бо транспортне управління тоді пустить ще один маршрут і тоді буде проблема і для нього і для того, хто прийде», - каже посадовець.

В який термін проблему розв’яжуть сільський голова не розповів. Втім, переконує, що до морозів місцеві пасажири йздитимуть з комфортом. Сам перевізник Микола Новак навіть на прохання голови з журналістами спілкуватись не захотів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, Боже! Навіть "зеркальщики" їздять в тих автобусах, знизу зліва на фото зеркалка з крутою лінзою. Щож зранку фотографувати у вікно в переповненому автобусі?
Відповісти
Це фото не з цього автобуса) з інтернету :D
Відповісти
Новак "клав" на всіх, йому байдуже, як там люди їздять. Він може тільки відміняти на свята рейси.
Відповісти
а з вами інакше неможливо. доїздились , ПАЗ малий а МЕРС однодверний вийшов краще і що ви добились.
Відповісти
Останні новини
Для жителів села під Луцьком маршрутка ‒ неначе небезпечний атракціон. ВІДЕО
24 вересень, 2013, 09:22