У Луцьку оплату комунальних «переселили» в інтернет

У Луцьку оплату комунальних «переселили» в інтернет
У лучан з'явилася можливість оплачувати комунальні послуги через інтернет.

Про це повідомили у прес-службі ДКП "Луцьктепло".

Для цього потрібно зареєструватись на сайті обчислювального центру Луцька: www.komunal.lutsk.ua.

"Оплачувати комунальні послуги легко і безпечно. Достатньо мати діючу пластикову картку VISA або MasterCard, випущену будь-яким з банків, і достатню суму грошей на ній, щоб оплатити комунальні послуги", - кажуть у підприємстві.

Оплачуючи комунальні послуги через інтернет, споживач отримує квитанцію встановленого в Луцьку зразка. Гроші за сплачені споживачем комунальні послуги на наступний робочий день (після дня оплати) зараховуються на розрахункові рахунки відповідних комунальних служб міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо придумувати велосипед??? Є ж нормально працюючий Приват24 від Приватбанк, через який можна нормально платити за комунальні послуги!!!
Відповісти
А якщо ж у людини платіжна картка у іншому банку, ніж "ненормальний" нормально працюючий Приват? тоді що? І тут на допомогу даний сервіс. це добре.
Відповісти
Якось не коректно написано "споживач отримує квитанцію встановленого в Луцьку зразка". Не у Луцьку зразка, а згідно ПОЛОЖЕННЯ про форму та зміст розрахункових документів затвердженоого Наказом Державної податкової адміністрації України від 1 грудня 2000 р. N 614 (для інформації).
Відповісти