Загрози опалювальному сезону немає, ‒ Башкаленко

Загрози опалювальному сезону немає, ‒ Башкаленко
Опалювальний сезон на Волині у 2013 році обіцяють почати вчасно.

Про це йшлося 24 вересня під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської обласної державної адміністрації Володимир Бондарук, за 8 місяців цього року розрахунок бюджетних закладів за спожитий газ становить 98 %. Залишається ще невелика заборгованість обсягом 181 тисяча гривень.

Суттєво зросли показники розрахунків населення, вони становлять понад 100%. Борг, у свою чергу, зменшився на 17 мільйонів гривень.

Проте, за словами Бондарука, є тривога щодо боргів теплопостачальних підприємств. Загалом він становить 18 мільйонів гривень, 14 із яких боргує «Луцьктепло». Чиновник каже, якщо ці підприємства не погасять борг, то опалювальний сезон може бути під загрозою.

Бондарука заспокоїв перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко. Він заявив, що опалювальний сезон почнеться вчасно, і ніякої загрози немає. Все інше – робочі питання.

Посадовець додав, якщо температура буде нижчою 8 градусів Цельсія, то опалювальний сезон почнеться раніше. В іншому разі його розпочнуть, як завжди, в середині жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Загрози опалювальному сезону немає, ‒ Башкаленко
24 вересень, 2013, 13:25