За тепло і гарячу воду у луцьких будинках тепер відповідатимуть жеки

За тепло і гарячу воду у луцьких будинках тепер відповідатимуть жеки
ДКП «Луцьктепло» передало житлово-комунальним підприємствам функцію обслуговування внутрішньобудинкових мереж теплопостачання і забезпечення гарячою водою.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Луцької міської ради 24 вересня.

Питання щодо виконавців житлово-комунальних послуг у житловому фонді комунальної власності викликало дискусію перед початком засідання виконкому, на який прибули представники від ОСББ.

За словами керівника Асоціації ОСББ «Лучани» Юлії Сабатюк, у проекті рішення, підготовленому на розгляд виконкому, йшлося про те, що, окрім жеків, внуртішньобудинкові мережі будуть обслуговувати й ОСББ. Така функція навіть не прописана у статутах ОСББ, каже вона, тому це незаконно. До того ж, за словами Сабатюк, виконавця послуг співвласники можуть обирати на власний розсуд.

Як пояснила заступниця міського голови Лариса Соколовська, потреба такого рішення пов’язана із приведенням до вимог законодавства. Чиновниця розповіла, що у 2006 році всі внутрішньобудинкові мережі від жеків передали «Луцьктеплу». Нині ж назріла потреба закріпити ці функції за жеками. З приводу того, що у проекті рішення були прописані й ОСББ Соколовська зазначила, що це просто недопрацювання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний брєд ! Ну як можуть ЖЕКи обслуговувати теплопостачання.В них ні спеціалістів ні можливості немає.Ідіотизм.....
Відповісти
Ні, нормально, а ДКП "ЛТ" має можливість? Це ж теж затрати, наймаються на роботу люди.... Якщо вже Луцьктепло має цим займатись, то нехай фінансування буде ще і з міського бюджету. Адже ДКП все за власні кошти робить.
Відповісти
Останні новини
За тепло і гарячу воду у луцьких будинках тепер відповідатимуть жеки
25 вересень, 2013, 13:00