У луцькій маршрутці побилися водій та пасажир

У луцькій маршрутці побилися водій та пасажир
У Луцьку покарали чоловіка, який побився з водієм маршрутки №11.

Близько 21:00 він зайшов у маршрутку на зупинці громадського транспорту «ЦУМ», перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, - пишуть Волинські новини.

Чоловік спочатку нецензурно висловлювався в бік водія маршрутного таксі, а потім вдарив його кулаком в праве вухо.

Водій маршрутного таксі відвіз хулігана до міськвідділу міліції, внаслідок чого рух автомобіля по маршруту був призупинений на дві години.

Обвинувачений у суді свою вину визнав частково. Він розповів, що того дня вийшов із маршрутного таксі №47 на зупинці «ЦУМ», підійшов до дверей маршрутного таксі №11 та зробив зауваження водію маршрутки, оскільки той не виїжджав із зупинки та не давав іншим маршруткам висадити пасажирів на зупинці.

Також обвинувачений зауважив, що постраждалий водій у розмові з ним вживав нецензурні слова, після того виникла шарпанина. Він також стверджує, що першим удару не наносив.

Свідок підтвердила, що обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав шарпати водія та лаятися. Своєю чергою, водій підтвердив, що обвинувачений забіг у маршрутку, нецензурно висловлюючись, та вдарив його у праве вухо. Проте він на суворому покаранні не наполягав.

Таким чином, суд постановив визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 296 частини 1 КК України та призначив покарання - штраф обсягом 8 500 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і запускай після такого нічну маршрутку...
Відповісти
Останні новини
У луцькій маршрутці побилися водій та пасажир
25 вересень, 2013, 13:03