Янукович в Обами, кіт-пес Азаров і самогубець Табачник, – фотожаби тижня

Янукович в Обами, кіт-пес Азаров і самогубець Табачник, – фотожаби тижня
Користувачі мереж не оминули увагою фотосесію президентів США та України, візит Азарова до Казахстану та перемогу партії Меркель на виборах.

Підбірку фотожаб опублікувало видання ТВі.

Вчора, 24 вересня, відкрилася 68 сесія Генасамблеї ООН. Любителі фотожаб не оминули увагою цю подію, оскільки і керівник української держави Віктор Янукович завітав до Нью-Йорка.



Поки Янукович підкорював членів Євросоюзу та Обаму, прем’єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з головою уряду РФ Дмитром Медведєвим у Казахстані обіцяв тіснішу співпрацю партнерам по СНД.



Нардеп від фракції ВО «Свобода» Ірина Фаріон звинуватила міністра освіти і науки України Дмитра Табачника у маніпуляціях з російською мовою в українських школах. Вона стверджує: батькам школярів повідомляють неправдиву інформацію про те, що нібито запроваджено обов’язкове вивчення другої іноземної мови, але не будь-якої, а саме російської.



Канцлер Німеччини Ангела Меркель і її Християнсько-демократичний союз знову отримали більшість у парламенті на виборах, що пройшли 22 вересня в країні.



Російська влада регулярно заявляє про «крах України» у разі підписання нею асоційованої угоди з Євросоюзом. На російському державному телебаченні виходять сюжети про майбутній занепад України, якій зараз готова безкорисливо допомагати лише Росія.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поржав))
Відповісти
А чого вже ці "жаби" про одну сторону - владу. А де ж про "славну" опозицію та її діла? Що редактори сайту публікують тільки "джинсу"?! Якщо ви "чесні і незалежні журналісти" - то доказуйте це!!
Відповісти
Останні новини
Янукович в Обами, кіт-пес Азаров і самогубець Табачник, – фотожаби тижня
25 вересень, 2013, 13:49