Як ви ставитесь до геїв і лесбіянок? ПИТАННЯ ДНЯ

Як ви ставитесь до геїв і лесбіянок? ПИТАННЯ ДНЯ
Депутат Волинської обласної ради, священик Віталій Собко (ВО «Свобода») оприлюднив проект звернення депутатів облради, які засуджують гомосексуалізм, та у зв’язку із цим пропонує звернутися до Президента Віктора Януковича, уряду та парламенту України із проханням та вимогою не допустити руйнування віковічних устоїв українського народу.

Проект рішення такого звернення він озвучив 21 лютого під час засідання постійної комісії обласної ради з питань духовності, культури, релігій, освіти і науки, культури, ЗМІ саме й зініціював.

За його словами, останнім часом політики США та ЄС посилили вплив на Україну з метою змусити її припинити так звану дискримінацію сексуальних меншин та запровадити реєстрацію одностатевих шлюбів. Мовляв, дедалі сильніше українцям нав’язують переконання, що гомосексуальність – норма сучасного світу. І це явище потрібно не тільки не засуджувати, а всіляко боротися за права «дискримінованих» аж до повної легалізації їхніх стосунків.

"Як ви ставитесь до геїв і лесбіянок", - поцікавився з цього приводу ВолиньPost у своїх читачів.

Олександр Яцканич, 23 роки, адміністратор баз даних ЛНТУ:

«Серед знайомих я точно не маю геїв і лесбіянок. Якщо чесно, то і не хотів би спілкуватись з такими людьми. Але, як казав Сергій Притула, хай вони будуть, я на них дивитимусь і буду радіти, що я – нормальний.

Думаю, це люди з вадами психіки, у яких, можливо, щось в дитинстві сталося. Це неприродно не тільки для українців, а й узагалі. Для мене це те ж саме, що і зоофілія.

Коли я чую, що у США і Європі легалізовують одностатеві шлюби, вінчають такі нетрадиційні пари, то мені просто смішно.

Не знаю, може, це мода така зараз. Сьогодні багато нормальних хлопців, тобто з традиційною орієнтацією, стали схожі на геїв. Зовнішній вигляд, манери. Люди дуріють».

Анна Борисюк, 24 роки, продавець-консультант у магазині меблів:

«Я підозрюю, що серед моїх друзів можуть бути геї і лесбійки. Але точно знаю, що є бісексуали. Більшістю керує цікавість. Насамперед це цікавість спробувати щось нове. У мене колись теж виникали подібні думки. Але після розмов з людьми, які це спробували, така думка відпала.

Я спілкувалась з хлопцями, які цілувались з хлопцями. Говорила і з дівчатами, які цілувалися з дівчатами. Всі кажуть, що це теж ж саме. Поцілунок такий же.

Я думаю, в Україні цього ніколи не легалізують, як на Заході. Бо у нас суспільство консервативніше, у нас інакша ментальність. Я не проти, щоб держава дозволила одностатеві сім’ї, щоб офіційно реєструвала такі пари. Якби ці сім’ї всиновлювали дітей, то це було б тільки на користь. Не важливо, чи в сім’ї два тата чи дві мами. Головне, що сирота отримає батьків, яких узагалі не мала.

Але церква однозначно не буде вінчати такі пари. Загалом я вважаю, що з релігійної точки зору це ненормально, але з життєвої – будь ласка, якщо людям так добре. Мені ж подобається зустрічатися з хлопцями».

Юлія Димальська, 33 роки, косметолог:

«Це дикість! Це гидко! Це збочення! Я просто не розумію таких людей. Не уявляю, як бути чоловіком і хотіти чоловіка, чи як жінка може фантазувати про секс з жінкою. Просто в голові не вкладається.

Не знаю, чи потрібні такі звернення депутатів, не знаю, чи вони щось допоможуть. Але не завадять точно. Хоча, мені здається, і у Верховній Раді є голубі. Той же Олег Ляшко. Ну, як після того відео можна повірити йому, що він традиційної орієнтації?

Знаєте, попри свою нелюбов до гомосексуалістів, я думаю в нашій країні немає такої загрози. Мені здається, що у нас мало представників сексуальних меншин. Може, я тому так кажу, бо сама таких людей не знаю.

Але з іншого боку про гомосексуальність історії відомо давно. Та й у Біблії є згадки про це. Церква каже, що це гріх. Я не знаю, чи гріх це чи психічна вада, але я б дуже не хотіла, щоб в Україні це явище популяризувалось».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Я спілкувалась з хлопцями, які цілувались з хлопцями. Говорила і з дівчатами, які цілувалися з дівчатами. Всі кажуть, що це теж ж саме. Поцілунок такий же." НЕ ПРАВДА!
Відповісти
А ви мені інше скажіть: чому дві дівки в ліжку це красіво і збуджуюче, а два пацана - це гидота і збочення?
Відповісти
якщо гомосеки не женитимуться, то не значить, що вони переведуться. вони ж і так не розмножуються природнім шляхом
Відповісти
Якщо завжди робити те, чого хочуть інші, то взагалі не варто жити.
Відповісти

По-дурному поставлене запитання, та по-дурному на нього отримали відповіді :-) Тоді варто було і спитати людей, як вони ставляться до сонця чи до повітря. Та ніяк! Вони є і будуть попри наше ставлення, сприйняття чи несприйняття. Дебільними мені здаються відповіді, що то є вада психіки чи "щось сталось у дитинстві". Тоді давайте ще й відчувати несприйняття тих, хто не любить м'ясо, або віддає перевагу виключно вегетаріанській їжі :-) Маразм? А ще краще давайте визначати ставлення одних до інших через улюблені фільми, кольори, тканини, шпалери в хаті чи інтернет-видання. Варто замислитись "несприймувачам", чому їм подобаються дівчати з пишними формами, та спитати їх, як вони ставляться до чоловіків з уподобанням менших розмірів. Або най та жіночка перед тим, як "гидотитись" щодо "нетрадиційників" згадає що вона їсть, як вдягається та й поміркує, як до того ставиться, наприклад, Меріл Стріп... Маразм крєпчаєт...
Відповісти
От ви щойно обізвали дурнями людей, які задають питання і дебільними тих, хто дав на них відповідь. Шановний, а ваш маразм також прогресує? Чи вас то питання, тоєво, заділо?
Відповісти
Я просто в шоке от реакции людей! Они вам мешают? Если люди счастливы то пускай будут вместе, притом что они нормальные люди. И как показывает статистика у таких пар семья счастлива, что трудно сказать про гетеросекссуальные пары.
Маразм и дискриминация вообщем....

Відповісти
Правильно:двое в драке, а третий в ср...ке... Тішать ся, то най ся й тішать :-)
Відповісти
Вони мені не мішають, нехай живуть. Всяких є і всяких треба. Єдине що викликає невдоволення, так це те що вони свою нетрадиційність кругом показують... гей-паради, тощо...
Відповісти
Ані дурнями, ані ідіотами нікого я в своєму пості не називав. Какой ответ, такой привет - ось зміст мого поста. Необов'язково питання по-дурному задають дурні, а ідіотські відповіді надають ідіоти. Таке може статись і з геніями :-)
Відповісти
автор этих "мыслей вслух", также как и редактор - обыкновенные тошнотики-гомофобы))))
кстати, а асексуалы - тоже люди?)))))))
Відповісти
Це я тошнотік-гомофоб?.. ГГГГ)))))
Відповісти
Не существует никаких доказательств, что социальная среда влияет на сексуальную ориентацию. О какой вообще пропаганде может идти речь? Вот публикации из рецензируемых научных журналов.

Пренатальный стресс как фактор гомосексуальности у мужчин.
Bailey NW, Zuk M. Same-sex sexual behavior and evolution. Trends Ecol Evol. 2009 Aug;24(8):439-46. Epub 2009 Jun 17.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19539396

В 1960-х года Дернер впервые установил, что среди детей, родившихся в Германии в ранее послевоенное время значимо чаще рождались дети, впоследствии демонстрировавшие гомосекуальное поведение. Сейчас количество работ, посвященных воздействию пренатального стресса, в том числе и моделируемых, на животных, исчисляется, наверное, сотнями. И обьяснение механизма понятно. Мать испытывает стресс, глюкокортикоиды ингибируют половые стероиды плода, что вызывает нарушение половой дифференцировки плода в целом и головного мозга, в частности.
Дернер Г., Гетц Ф., Роде В. Значение гормон-зависимого развития мозга для онтогенеза животных и людей // Онтогенетические и генетико-эволюционные аспекты нейроэндокринной регуляции стресса. Новосибирск.: Пресс, 1990. С. 67 — 77.

Роль Х-хромосомы в регуляции сексуальной ориентации.
Bocklandt S, Horvath S, Vilain E, Hamer DH. Extreme skewing of X chromosome inactivation in mothers of homosexual men. Hum Genet. 2006 Feb;118(6):691-4. Epub 2005 Dec 21.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16369763

Гормоны и человеческая сексуальная ориентация.
Balthazart J. Minireview: Hormones and human sexual orientation. Endocrinology. 2011 Aug;152(8):2937-47. Epub 2011 Jun 21.

Новые данные генетических факторов, влияющих на сексуальную ориентацию у мужчин: повышение плодовитости по материнской линии.
Iemmola F, Camperio Ciani A. New evidence of genetic factors influencing sexual orientation in men: female fecundity increase in the maternal line. Arch Sex Behav. 2009 Jun;38(3):393-9. Epub 2008 Jun 17.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18561014
и т.д......

За «пропаганду гомосексуализма» можно принять всё, что угодно, например, манеру телеведущего ярко одеваться и носить серёжку в ухе.....
Вы якобы заботитесь о детях.. Гомофобия и бифобия, как проявление компенсаторной мужественности, ограничивает проявление отцовских чувств у многих гетеросексуальных мужчин. Поэтому её влияние на детей самое прямое. Но это не всё.
Как известно, дети начинают проявлять гомофобию очень рано: одни из самых популярных «обзывательств» среди мальчиков — «педик» и «гомик». В том числе и использование подобных слов провоцирует мальчиков на развитие в себе гипермаскулинности и компенсаторной мужественности.
Кроме того, процент самоубийств среди молодых геев, лесбиянок и бисексуалов превышает процент самоубийств среди их гетеросексуальных сверстников в 3–5 раз. Это непосредственно связано с гомофобией и гетеросексизмом общества и родителей молодых людей. Семьи, школы, университеты, церкви, правоохранительные органы, органы власти подвергают изоляции молодых геев, лесбиянок и бисексуалов. Их существование отрицается и замалчивается. Некоторые из них частично, а другие полностью лишены поддержки, что ведёт к стрессам и депрессии, и, как следствие, к попыткам самоубийства. ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЗА ЕТО БУДЕТ ЛЕЖАТЬ НА ВАС!. Эти люди будут знать, кого им благодарить.
И я согласна с Константином, эти люди вам мешают? Это НОРМАЛЬНЫЕ ЛЮДИ и они имеют полное право быть СЧАСТЛИВЫМИ.
Відповісти
Не погоджуюсь. Найновіші дані всі підтверджують - гомосексуалістами не народжуються, ними стають. До того ж, на заході уже діють клініки, де їх лікують. Там багато вже колишніх гомосексуалістів.

"Нещодавня публікація Американської Асоціації Психологів підтверджує - нема «гомосексуального гену». Тобто, гомосексуалістами не народжуються.

В новій брошурі написано, що «… серед науковців, ніхто не знає точно, чому людина стає гетеросексуалом, бісексуалом, гомосексуалістом, або лесбійкою. Хоча багато уваги приділяли спробам знайти можливі генетичні, або гормонні причини, не знайшлося нічого, який дозволяє казати, що генетичні фактори відіграють тут роль. Багато хто вважає що і природа, і виховання відіграють тут ролі».
http://www.wnd.com/2009/05/97940/
Відповісти
Американський Професор біології, доктор наук: гомосексуалістами не народжуються

Дуглас Аббот, професор біологічних наук Небраського Університету у США називає теорії про те, що можна народжуватися гомосексуалістом «явно заангажованими».

«Насправді, все дуже, дуже просто. Якби гомосексуалізм був чимось природнім, тобто якщо люди народжувалися гомосексуалістами через генетичні причини, то якби теоретично лесбійка і гомосексуаліст одружувалися і мали дітей, в їх дітей були б вищі шанси стати гомосексуалістами. Але вже давно доведено, що це не так. Тобто, гомосексуалізм навіть впринципі не є чимось генетичним».

http://www.wnd.com/2009/05/97940/
Відповісти
«ЕТІ» ВЖЕ НЕ ЯВЛЮТЬСЯ ЛЮДЬМИ І ТОМУ СПАЛЮВАТЬ ЕТІХ ПРИВСЕЛЮДНО ЩОБ НАШІ ПОТОМКИ НЕ ЗНАЛИ ЦЬОЇ БРИДОТИ
Відповісти
навить тварини не трахають одне одного однои стати. в що перетворюеться гомосапиенс -страшно подумати
Відповісти
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D1%83_%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D1%8B%D1%85
Відповісти
БОГОМ усе створено гармонійно. Тільки людина починає цю гармонію руйнувати, на жаль.
Скажіть, будь ласка, БОГ створив чоловіка і чоловіка, жінку та жінку чи чоловіка та жінку? - Це ж елемантарна логіка!
Чоловік та жінка - це і є гармонія. А все решта - перекручення, комплекси і т.д.!
Погоджуюся, що гомосексуалістами не народжуються - ними стають! Послухайте їхні життєві історії і ви все зрозумієте!
Відповісти
Коли людина народжується, що перше кажуть мамі? - Ой який гарний гомосексуаліст!!! Ні, це бісексуал!!! :)
Чи говорять: "у вас хлопчик" або "у вас дівчинка"???
То чому руйнувати те, що вже дане БОГОМ?
Ні, ну якщо ви вірите, що пішли від мавпи, то... звиняйте.
Відповісти
В мене запитання до автора цієї "статті". А як він(вона) ставиться людей з карими очима, чи до людей з 43 розміром ноги?

Лесбо-не лесбо,гомо-не гомо,кожен любити хоче законно! ©
Відповісти
Яке ми маємо право забороняти людям любити те,що ім подобається.Гріх пити,курити ітд,то що треба таких людей які це роблять теж викорінювати з суспільства.
Відповісти