Кварцяний розкритикував Неділька

Кварцяний розкритикував Неділька
Воротарю луцької "Волині" Віталію Недільку добряче дісталося від головного тренера Віталія Кварцяного через програш полтавській "Ворсклі".

Під час післяматчевої прес-конференції наставник найбільше критикував голкіпера та захисника Романа Годованого, - пише Football.ua.

Нагадаємо, 25 вересня лучани програли полтавчанам з рахунком 2:1 і вилетіли з Кубка України.

ДИВИТИСЯ ФОТО: "ВОРСКЛА" – "ВОЛИНЬ" 2:1

"Я не хотів ставити Неділька, він мене постійно підводить, і нам неймовірні м’ячі забивають – то в порожні ворота, то повз м’яч махне… От і зараз йому Дедечко за вуха закинув в елементарній ситуації. Лови, що ловиться, не лови, що не ловиться – а в нас все навпаки", - оцінив гру кіпера Кварцяний.

"Годованому кажу: якщо тебе пресингують, то приймай м’яч, але ще до прийому подумай, дай діагональ на Шумахера або й у вільне місце. Не можна розпоряджатися м’ячем, якщо немає готового рішення. А він приймає м’яч, а потім думає – це рівень другої ліги. Правий захисник у нас сьогодні багато завалив – і тактичні помилки, і з його флангу було багато передач", - додав тренер.

Водночас тренер позитивно відзначив дії захисника Ванче Шикова та нападника Шумахера.

"Але в нас немає креативних півзахисників, це наша проблема. Граємо без опорних і без тих, хто під нападаючим – центр поля порожній. Але ж кажуть так: покажіть ваш півзахист – і я скажу, яка у вас команда. А ми кожен матч програємо в середній лінії. Якщо забиваємо, то граємо обережно, а це через низьку індивідуальну майстерність", - висловився коуч щодо проблем команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То не потрібно було Кінаша виганяти....був би тобі креативний півзахисник. Плюс, Матей в першому таймі непогано виглядав - щось намагався створити - також не потрібно було міняти. Після заміни Матея на Матуку гра "попливла" і не було кому пас віддати. Чого Еріка було не випустити замість Матея, якщо той чимось не задовільняв?
Відповісти
То що? Це черговий майстерний злив?
Відповісти
Чабана з Неділком потрібно вигнати,який тренер такі і вихованці. Алкаши,грабіжники.
В же посоромився екіпіровку красти в Кварца.
Відповісти
То ж Кварц так хвалив свого воротара - Неділька. а тепер що...? А він як треба, то голів 2-3 пропускає і це точно. Немає у "Волині" нормального воротаря. Шеліхов нормальний хлопець, та й Кичак - треба їх ставити, а не вже спитих Неділька. Хай краще Іссу ндоє поставить, то буде супер.
Відповісти
Останні новини
Кварцяний розкритикував Неділька
26 вересень, 2013, 10:08