Із 1 жовтня подорожчають квитки на потяг

Із 1 жовтня подорожчають квитки на потяг
Із 1 жовтня ціни на залізничні квитки зростуть на 10 %.

Подорожчання стосується перевезень на звичайних поїздах – купе і плацкарт, ‒ пише ТВі з посиланням на «Укрзалізницю».

Вартість квитків на електрички, класу «СВ» і швидкісні «Інтерсіті+» залишаться на колишньому рівні. Вартість квитків на СВ не підвищуватимуть, оскільки категорія пасажирів, яка може дозволити собі подорожувати в таких вагонах, може просто пересісти на літаки. Більше ціни на квитки до кінця року не зростатимуть.

Зокрема, плацкарт у потязі «Київ-Одеса» подорожчає до 119,9 грн (зараз 109), в поїзді «Київ-Львів» до 116,6 грн (нині 106), «Київ-Донецьк» до 154 грн (зараз 140), «Київ-Харків» до 132 грн (зараз 120), в поїзді «Київ-Сімферополь» проїхатися в плацкарті коштуватиме 165 гривень (зараз 150).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого бруду і таких жахливих запахів,як у наших поїздах,я ще ніде не зустрічала.Нульовий сервіс за шалені гроші.Звичайно,на 10-20 грн здорожчають поїзди,що курсують по Україні,а кудись за межі-це ж зовсім інші суми.Позор нашій залізниці!!!!і владі в першу чергу
Відповісти
Чекаю на новину типу "В Україні знову дешевшають ціни на потяги")))
Відповісти
Це ще один крок Влади до зближення з простим народом ,який хоче зекономити гроші і їздить ПВагонах.Сервіс нульовий. В останньому купе вагона їхати не можливо.Не знаю,вагони пасажирського потяга в Україні приватні? Терміни експлуатаціі їх давно скінчились.Все для народу-за гроші народу.
Відповісти
Останні новини
Із 1 жовтня подорожчають квитки на потяг
26 вересень, 2013, 10:34