Як міліція Волині вчилася втихомирювати бунтарів. ФОТО

Як міліція Волині вчилася втихомирювати бунтарів. ФОТО
На Волині для міліціонерів влаштували навчання із тактики дій під час масового порушення громадського порядку.

Захід відбувся на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

До навчань було залучено значну кількість працівників міліції зі всієї області.

Оцінити дії волинських міліціонерів приїхали заступник начальника Департаменту громадської безпеки МВС полковник міліції Аркадій Запорожцев, начальник обласного управління міліції генерал-майор міліції Олександр Терещук , начальник управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС генерал-майор Юрій Аллеров та керівництво міськрайвідділів міліції.

Особовий склад вишикували на плацу училища та перевірили відповідність правилам носіння форменого одягу і комплектування тривожних валіз. Після цього був проведений технічний огляд транспортних засобів: автомобілів ДАІ, експертної слідчо-оперативної групи, кінологічної служби, автомобіль затримання порушників та БТР.

Згодом працівники пройшли тестування на перевірку знань із тактико-спеціальної підготовки, функціональної і медичної підготовки та безпеки життєдіяльності, заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю і виконання практичної вправи зі стрільби. А відтак приступили до практичної частини навчань.

Легенда заворушень полягала у тому, що в центрі міста Луцька на Театральному майдані група мітингувальників миттєво стала порушувати громадський порядок і наносити тілесні ушкодження громадянам. Потрібно було негайно прийняти рішення та надати наказ особовому складу, як вірно діяти у даній ситуації, та швидко подолати масове безчинство.

"Ситуації можуть бути різними. Якщо подібні масові порушення громадського порядку трапляються, кожен начальник райвідділу повинен вміти правильно і швидко прийняти рішення щодо подолання безчинства, а підпорядкований особовий склад професійно виконати всі накази. Саме з цією метою ми проводимо такі тренування", – зазначив Олександр Терещук.

"Тож при виникненні масштабних порушень громадського порядку волинські міліціонери оперативно впораються із проблемою", - кажуть в прес-службі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вони готуються втихомирювати підгузників!!!
Відповісти
Вчаться як будуть афганців, пенсіонерів та бабульок втихомирювати...
Відповісти
Хлопці готуються воювати проти народу , браво !
Відповісти
Ні проти народу, а проти такого дибіла як ти!!!!
Відповісти
для реальних тренувань супротивник потрібен реальний.
поїдьте у маневичі в колонію, випустіть зеків у двір, відкрийте ворота на волю і спробуйте "...правильно і швидко прийняти рішення щодо подолання безчинства" та подивіться, як ваші бійці "...оперативно впораються із проблемою".
Відповісти
таки проти народу
Відповісти
Останні новини
Як міліція Волині вчилася втихомирювати бунтарів. ФОТО
26 вересень, 2013, 16:49