Як Віктор Ющенко хазяйнує на тракторі. ВІДЕО

Як Віктор Ющенко хазяйнує на тракторі. ВІДЕО
На Прикарпатті Віктор Ющенко опанував їзду на тракторі та пробує налагодити життя своїх дітей.

Він скаржиться – діти розлучаються, внуків він бачить рідко і зробити з цим нічого не може, ‒ повідомляє ТСН.

«В Андрійка історія неприємна трапилась. Він боляче це пережив. Він занадто чистий та довірливий. Я був поряд, бо я думаю, що йому було б дуже важко», ‒ розповів Ющенко про розлучення свого сина та Лізи Єфросиніної. Проблеми в сім’ї свого сина вдарили по колишньому президенту. Тепер він майже не зустрічається з онуком – у Лізи немає часу.

«Не частіше ніж раз в 4 місяці. Там… Не завжди так виходить, щоб часто було», ‒ бідкався Ющенко. Він пригадує, як намагався допомогти Лізі акліматизуватися в новій сім’ї. Але вона не змогла.

«Коли він привів Лізу, я її там на город, на часник, на посадку. Якось хотілося в родину включить, щоб вона не відчувала себе сиротинкою, чи віддаленою. Втягувати в ті справи, якими займається родина. Як батько, я все робив! Кого мої діти приводять, це також діти мої. І пошану демонструю, і повагу», ‒ заявив колишній президент.

Такі ж проблеми у старшої дочки Ліночки, як називає її президент. Її семирічний шлюб також може закінчитися. Попри всі сімейні негаразди старших дітей, Ющенко каже ‒ як тато і чоловік він – щасливий. Цьогоріч відзначив п’ятнадцятиріччя другого шлюбу. Разом із дружиною Катериною виховує чотирнадцятирічну Софійку, тринадцятирічну Христинку та ровесника помаранчевої революції Тарасика. І запевняє: хоч справ багато, на дітей час завжди має.

Нагадаємо, що фото з Ющенком на екскаваторі вразило соцмережі. Колишній президент Віктор Ющенко хазяйнує біля своєї садиби за допомогою екскаватора. Це помітив випадково один із волинських громадських активістів і сфотографував.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ющенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За трактором йому саме місце
Відповісти
Если у мужика руки растут откуда надо и детей своих он любит, значит он не может быть плохим человеком.
Відповісти
Він не є поганою людиною , більше того він взірець як сім'янин . Але він абсолютно нульовий як політик і керівник , і власне з його подачок і загравань з ПР і Януковичем зараз маємо те що маємо.
Відповісти
їтіть,сука хазяїн!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Як Віктор Ющенко хазяйнує на тракторі. ВІДЕО
26 вересень, 2013, 19:02