Гузь: міліція влаштувала «паломництво» на офіс «НацАльянсу»

Гузь: міліція влаштувала «паломництво» на офіс «НацАльянсу»
Працівники міліції кілька разів завітали в офіс громадської організації "Національний Альянс", - повідомив екс-голова об'єднання, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.

Під час візитів, пише обранець громади в Вконтакте, правоохоронці "настійливо рекомендують" забезпечити охорону табору "Повстанець", який, нагадаємо, відбудеться 27-29 вересня у лісовому масиві поблизу Гаразджі Луцького району.

"І от вже пару днів у нас на офісі паломництво працівників МВС, які настійливо рекомендують забезпечити охорону нашого таборування. Посилаються на якесь розпорядження Кабінету Міністрів України) Я телефонічно і при зустрічі відшиваю їх, навіть письмове звернення про непотрібність будь-якої охорони передав. Але міліціонерам видно немає чим зайнятись, сьогодні от знову ввечері у нас на офісі...", - написав депутат 27 вересня.

"Мало того, дзвонять наші активісти з Дубно, там міліціонери взагалі прийшли додому до керівника осередку з питаннями про вишкіл та добирання дубенчан на Волинь. Ще не в курсі, але думаю такі походи по домівках активістів були і в інших регіонах", - додав він.

Окрім того, Ігор Гузь стверджує, що 27 вересня на офіс телефонував один з керівників Волинської держтелерадіокомпанії та запитав куди відправити знімальну групу, щоб зняти сюжет про таборування.

"Видно для правоохоронців треба якісний відеоряд)", - коментує депутат.

"В принципі все це очікувано, влада розуміє, що попри всі проблеми опозиції, у 2015 році Янукович має шанс лишитися на троні тільки через фальсифікації та "силовий варіант". І тому треба в зародку задушити майбутній "майдан". А ми значить рухаємся в правильному напрямку, "гавкають на нас собаки, значить ми йдемо"!", - підсумував Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підгузники рекламують, що в рамках свого таборування будуть вчитися битися з правоохоронцями!!! А потім дивуються, чого менти так цікавляться тим таборуванням!!!

"Учасників Всеукраїнського вишкільно-патріотичного табору «Повстанець -2013» навчатимуть правилам поводження на акціях протесту та юридичним аспектам захисту від незаконних дій міліціонерів. Це буде одна з лекцій та таборі.

Так, за три дні "повстанці" пройдуть курс лекцій на тему патріотичного виховання: прослухають гутірки з сучасного політичного становища в країні, історію визвольних змагань на території України, про розвиток українського молодіжного громадського руху та ін. Зокрема гутірку про націоналізм і християнство проведе капелан організації отець Дмитрій.

Також на "Повстанці" буде представлено комплекс практичних знань та навиків з системи фізичного та війсьогового вишколу. Усе це учасники будуть засвоювати на основі Системи Раціонального Управління Безпекою (СРУБ). "
Відповісти
та кому ти треба, клоун петеушний?)
Відповісти
Продавати паломникам магнітики, буклетики, фото "святині" і т.п.
Відповісти
СБУ - це ваш клієнт!!!
Відповісти
Начальник волинської міліції Терещук реально вже всіх задовбав. То з Шараєвським бореться, то з націоналістами. Що далі? Будете опозиціонерів на вулиці розстрілювати?
Відповісти
Іди вчись, вам ще сигналу до "ля-ля-бла-бла" не давали!:)
Відповісти
А Гузь не націоналіст, а звичайний щур-пристосуванець.
Відповісти
Гузь, а чи відповідатимеш ти за тих дітей, які постраждають від твоїх дій та агітації?
Впевнений, що ти безвідповідальний і проплачений кимось згори.
Відповісти
А в УПА не діти були? Ой як всі зашевелились, Гузь збирає молодь в лісі, якби не боялися цього то навіть не побачили того табору. А тут такий гвалт, і ці шизоїди червоні і міліція і влада.
Відповісти
... і студенти параноїки:)))
Відповісти
Останні новини
Гузь: міліція влаштувала «паломництво» на офіс «НацАльянсу»
27 вересень, 2013, 07:56