В Україні опалення можуть ввімкнути 1 жовтня

В Україні опалення можуть ввімкнути 1 жовтня
В Кабінеті міністрів хочуть, щоб НАК "Нафтогаз України" підготувався до початку опалювального сезону 1 жовтня.

Відповідні вказівки під час засідання уряду 26 вересня роздав прем'єр-міністр Микола Азаров (на фото), - пише Gazeta.ua.

"Доручаю НАК „Нафтогазу" до 1 жовтня почати заповнювати системи газом і підняття тиску до нормативного рівня. Юрій Анатолійович (Бойко, віце-прем'єр-міністр — ред.), доручаю особисто взяти під контроль це питання. Чех і Ставицький (заступник міністра та міністр енергетики та вугільної промисловості — ред.) — також", — сказав Азаров.

Голова уряду підкреслив на відповідальності осіб місцевих органів влади завершити підготовку до нового опалювального сезону в повному обсязі. Особливу увагу, за його словами, необхідно приділити забезпеченню вчасної подачі тепла до об'єктів соціальної сфери та житлових будинків.

Як повідомлялось, 25 вересня міський голова Хмельницького Сергій Мельник підписав розпорядження про початок опалювального сезону 2013-2014 років у закладах соціальної сфери міста. Опалювальний сезон розпочався достроково через зниження температури повітря.

Нагадаємо, згідно з законодавством, в Україні опалювальний сезон розпочинається 15 жовтня. Однак, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні плюс 8 градусів Цельсія, місцеві органи влади можуть прийняти рішення про початок опалювального сезону раніше цієї дати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Азаров
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фота зачьотна,і по "темі", як завжди.
Відповісти
А міський голова Луцька Романюк підписати розпорядження про початок опалювального сезону у житлових будинках з 1 жовтня не захоче, бо у нього дома тепло.
Відповісти
Останні новини
В Україні опалення можуть ввімкнути 1 жовтня
27 вересень, 2013, 09:42
Ірина Фаріон у Луцьку. ВІДЕО
27 вересень, 2013, 08:44