На Волині затримали злодія, який майже рік обкрадав магазини

На Волині затримали злодія, який майже рік обкрадав магазини
На Волині працівники міліції затримали 41-річного Миколу, який вже майже рік здійснював крадіжки з магазинів у селищі Клевань, що на Рівненщині.

Про це повідомляють у Рівненському РВ УМВС.

«В ніч із 16 на 17 лютого до чергової частини Рівненського районного відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про крадіжки з двох магазинів та з аптеки у селищі Клевані, – повідомив начальник Рівненського РВ УМВС Руслан Мельник. – Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що невідома особа викрала з магазину «Київстар» близько 35 мобільних телефонів, аксесуари до них та більше тисячі гривень».

Окрім того, правоохоронці зафіксували, що зловмисник проник до аптеки та викрав звідти медикаменти, а також пошкодив двері до магазину «Все для дому» у цьому ж населеному пункті.

Ряд крадіжок було здійснено за відносно короткий проміжок часу.

Менш ніж за добу працівники міліції встановили особу, яка здійснила ці злочини. У поле зору правоохоронців потрапив 41-річний мешканець Волинської області, раніше судимий, Микола.

Чоловік розповів міліціонерам, що збирався їхати з Рівного до Києва «на заробітки». Однак, грошей на квиток не вистачило, тому він повертався на Волинь через Клевань. А місця йому були тут знайомі.

У минулому році він здійснив крадіжку із тієї ж аптеки, звідки викрав гроші в сумі близько 14 тисяч гривень.

Зловмисника затримали у Ківерцях Волинської області. Під час особистого огляду при ньому виявили та вилучили викрадені мобільні телефони та медикаменти.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нині Микола затриманий в порядку статті 115 Кримінально-процесуального Кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині затримали злодія, який майже рік обкрадав магазини
22 лютий, 2012, 09:22