Кварцяний розповів про проблеми «Волині»

Кварцяний розповів про проблеми «Волині»
Серед проблем, які нині дошкуляють луцькій «Волині», головний тренер Віталій Кварцяний відзначив відсутність ключового виконавця та відтік футболістів у міжсезоння.

«У команд, які не претендують на потрапляння в Лігу чемпіонів, відсутність якогось ключового виконавця практично завжди позначається на надійності, або ж впливають інші чинники», - розповів він газеті «Команда» в інтерв'ю, яке опублікувала клубна прес-служба.

«Ми непогано розпочали сезон у Києві поєдинком з «Динамо» (1:1), потім обіграли «Таврію» (1:0 ), але вже в 3-му турі в Запоріжжі (0:3) нас привів до тями пан Даньковський, видаливши Сімініна і призначивши пенальті у наші ворота. Тут нічого не заспіваєш і нікому нічого не скажеш, оскільки марно битися головою об стіну. Після цього все було проти «Волині». У наступному турі вилучення заробив Кінаш. Перебуваючи в кадровому цейтноті , довелося латати діри не якістю, а кількістю», - мовив Кварцяний, коли пояснював інші чинники.

Насамкінець він пригадав про те, що в міжсезоння з команди пішло 14 футболістів, які претендували на місце в основному складі.

«А взагалі зі старої заявки команду покинуло 35 гравців. І зараз видно, що для «Волині» був ударом відхід з команди ключових виконавців», - додав тренер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний розповів про проблеми «Волині»
27 вересень, 2013, 13:49