Як полтавці виносили двері меру. ВІДЕО

Як полтавці виносили двері меру. ВІДЕО
Полтавці, обурені діями міської влади щодо підвищення комунальних тарифів, винесли двері у кабінеті мера.

Мер переховувався у сусідньому кабінеті, ‒ повідомляє ТВі.

«На відео зафіксовані багаторазові спроби протестуючих прорвати оточення міліції. Бійці «Беркута» хапали людей за лікті та відштовхували у бік. Невдала спроба закінчилася мітингом Сергія Капліна, який виліз на плечі товариша і заявив, що всі залишаються в міськраді до відставки мера Олександра Мамая», ‒ пише видання.

Як відомо, учасники мітингу проти підвищення комунальних тарифів у Полтаві на чолі з народним депутатом Сергієм Капліним, прорвавши кордони міліції, вдерлись до приміщення міської ради і виламали двері до кабінету мера, якого не було на місці. Пізніше з’ясувалося, мер переховувався від мітингувальників у сусідньому кабінеті.

В оточенні півтора десятка міліціонерів Мамая доправили у сесійну залу, де на нього вже чекала обурена громадськість. Під вигуки «Ганьба!» мер намагався щось вимовити на своє виправдання. Проте після цього мер Мамай утік від обурених полтавців через «чорний вхід». Навздогін кинулися десятки людей. Однак Мамай встиг прошмигнути до свого кабінету, підступи до якого перекрила міліція.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як полтавці виносили двері меру. ВІДЕО
27 вересень, 2013, 15:41