Кварцяний порівняв українських арбітрів з міністерством Табачника

Кварцяний порівняв українських арбітрів з міністерством Табачника
Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний каже, що не хоче говорити на тему суддівства матчів українського чемпіонату.

«Особливо після того, що Даньковський зробив з «Волинню» у Запоріжжі, а йому ж і далі дозволяють судити. Розумію, що до господарів повинна бути симпатія, але ламати гру і роботу тренера... Тому тема суддівства для мене померла», - розповів він газеті «Команда» в інтерв'ю, яке опублікувала клубна прес-служба.

Нагадаємо, 27 липня в матчі з запорізьким «Металургом» на початку гри видалив капітана команди Сергія Сімініна.

«Напевно, потрібно працювати так, як це роблять деякі наші провідні клуби, крім «Дніпра», який вже давно міг бути чемпіоном, але йому цього не дозволяють зробити. У Хуанде Рамоса хороша команда, яка показує класний футбол, але вона не подобається суддям», - зауважив Кварцяний щодо теми арбітрів.

Також він повідомив, що не поїде на зустріч з куратором суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліною.

«А навіщо? Я вже двічі був на такому заході, і ви думаєте щось змінилося? Якщо дану зустріч приурочать до якогось матчу або до якогось свята, то, можливо, і поїду в іншому випадку навряд чи», - пояснив тренер.

«Давайте вже закриємо тему суддівства. Це все одно, що в Міністерстві освіти. Чому батьки дають гроші в школу, де навчаються їхні діти? Виявляється, вони займаються благодійністю. Купуються цеглу, вікна, шпалери, але навчання у нас безкоштовне. У такому руслі рухається і наше суддівство...», - насамкінець висловився Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний порівняв українських арбітрів з міністерством Табачника
27 вересень, 2013, 17:27