Волинська обласна друкарня - на виставці «Книги великої Волині». ФОТО

Волинська обласна друкарня - на виставці «Книги великої Волині». ФОТО
Одним з учасників VIII книжковій виставці «Книги великої Волині» є Волинська обласна друкарня, яка менш як за два роки видала більше двох сотень книг.

Представник друкарні Тетяна Власюк розповіла: у непростий для українського книговидавництва час друкарня знаходить можливості триматися на плаву і видавати твори місцевих авторів. Немале значення надають і співпраці з іншими видавництвами.

Друкарня співпрацює з видавництвами з Харкова, Львова, Тернополя, Києва, Донецька та інших міст. "Завдяки такій співпраці реалізовуємо книги за зниженими цінами. Інколи в друкарні книги можна придбати за нижчою ціною, ніж в тих видавництвах", - розповіла Власюк.

Волинська обласна друкарня - традиційне місце видавництва творів волинських авторів. "Друкуємо якісні і гарні видання на білому крейдяному папері. А не на популярному сьогодні сірому - «туалетному» - папері", - запевняє вона.

Серед виданих волинських авторів є науковці, публіцисти, письменники різних жанрів. За менше ніж 2 роки друкарня видала понад 200 видань волинських авторів.

Окремою частиною видань є праці волинських науковців або праці, які стосуються Волині, до прикладу, книги археологів.

Є також книги з історії культури та релігії Волині – від найдавніших часів до подій ХХ століття. Серед відомих авторів – історик Михайло Довбищенко, археолог Михайло Кучінко, Микола Полятикін, Микола Кучерепа, Володимир Рожко та інші.

Свого часу в друкарні виходили книги Володимира Лиса, Надії Гуменюка та інших. Видання друкарні отримували призові місця на різноманітних конкурсах.

Волинська обласна друкарня бере участь у всіх великих книжкових виставках України Нині книги сучасної літератури становлять більшість із того, що видає друкарня.

Має обласна друкарня і власний книжковий магазин - на розі вулиць Сенатора та Коперніка. На приблизно 200 квадратних метрів - книги сучасних українських і зарубіжних авторів, класика, власні видання, канцелярія.

Асортимент доволі широкий – від невеликих брошур до подарункових видань. "До кожного чека дають подарунок", - каже Тетяна Власюк.

Крім великих видань, друкарня надає послуги із друку малої поліграфічної продукції - візитки, афіші, флаєри, листівки, привітання тощо.

Довідка

VIII книжкова виставка «Книги великої Волині» триватиме у Луцьку впродовж 26-28 вересня. Тут презентує свої книги 41 видавництво з України, Словаччини та Польщі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська обласна друкарня - на виставці «Книги великої Волині». ФОТО
28 вересень, 2013, 13:22