У Луцьку молодь вчили лідерству. ФОТО

У Луцьку молодь вчили лідерству. ФОТО
Луцькі громадські діячі вчили молодь бути лідерами.

Навчання відбувалося 26 та 27 вересня в коворкінг-центрі «Репортер», ‒ повідомляють у прес-службі СГО «Молодіжна платформа».

Як повідомили організатори, цього разу вони отримали понад 60 заявок на участь, з яких відібрали тільки 25 «школяриків». Охочі були з усіх куточків України, проте до навчання запросили лише молодих активістів, або тих хто хотів таким стати.

Зокрема молодь слухала основи лідерства від Марти Гурицької із ГО «YMCA», а також навчалася основ адвокасі кампаній, про які розповідав голова ГО «АМОРЕ» Дмитро Безвербний. Активіст міського осередку «Пласту» Олег Лапковський навчав школяриків будувати команду. Громадська діячка Богдана Стельмах розповідала про проекти та форми фінансування недержавних організацій.

Більшість питань, які ставила молодь, була про ресурсне забезпечення своїх ідей та ініціатив, серед яких ‒ збільшення кількості урн у Луцьку, проведення розважальних заходів та допомога людям.

Про міжнародну співпрацю та всесвітній громадський рух розповів голова міської організації «Молодь з місією» американець Джеймс Хопкінс, який прибув на школу із Вашингтону. Юлія Стасюк та Георгій Потапчук вчили публічному виступу та ораторству.

Закінчила лідерський навчальний курс журналістка Волинського Інформаційного порталу Анна Єкименко, що вчила роботі громадських організацій та ЗМІ.

На закінчення всі учасники отримали дипломи про проходження школи.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть будь ласка в чому суть такого заходу?
Відповісти
ВДАЛЕ ЗАПИТАННЯ!нас також це цікавить)
Відповісти
вчитись ніколи не пізно! яка суть у навчанні?? ну це явно неадекватне питання))
Відповісти
завжди, коли не маєте аргументальної відповіді на справедливе запитання,скидаєтесь на неадекватність?))
І все ж таки,нас дуже цікавить:
Яка суть цього заходу?
Яка суть цих «дипломів про проходження школи»і де вони мають застосовуватися?
І саме основне запитання:
З чого ви взяли,що лідерству можна навчитися?
Оскільки, лідерство – це суто психологічний феномен,як соціально-психологічне явище, яке виникає і реалізується під впливом природних факторів!!!
Відповісти
як нічого не робити і жити...
Відповісти
Молодь проти вітру... або за нього... не важливо...
Схема проста: грат(бабоси)-семінар-фуршет-бла бла бла...
Ну і крм того надати список учасників грантодавцю....про перспективу додумуйтесь самі.....про вас не забудуть...
Відповісти
тут ще можуть бути перспективи,крім того,що в місті з’явиться новий громадянський статус «ДИПЛОМНІ ЛІДЕРИ»!)))
Навчатися лідерству,це те саме,що навчатися стати ФЕНОМЕНОМ)) або навчитися керувати своїми снами))
Ну, маячня ж повна!
п.с. дуже потішив мужчина середнього віку в костюмі піонера з Куби (фото 2) Він напевно теж «дипломований лідер» ))

Відповісти
Це такі рольові ігри. Хоче побавитися у скаутів
Відповісти
а «дипломований лідер» плазунів)) а ці «рольові ігри» більше подібні на інфантилізм (відсталість у розвитку,що характеризується збереженням у людини фізичних або психічних рис дитячого віку)
Схоже,в цій «лідерській школі» і сама форма навчання базується на інфантильності ))
«…Активісти створювали інформаційну підтримку таких видуманих заходів, як: приліт інопланетян до Луцька, флеш-моб представників неземних цивілізацій та приїзд знаного в нешироких колах «Дяді Васі»» http://mp.org.ua/1-den-shkoly-molodoho-lidera-fotoreportazh/#.UkXEcIbKEus

«Такі школи ми будемо проводити постійно, аби у Луцьку збільшувалася кількість громадських лідерів, слухати про апатію та якусь «не ту молодь» це не наше. Ми твердо стоїмо на позиції щоденної роботи, а не критики. За нами майбутнє» – поділився своєю позицією голова СГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.
Цікаве майбутнє,в якому суспільство стане «дипломованими лідерами» нового збоченого типу)

Відповісти
Гендерну рівність пропагували?
Відповісти
Звичайно пропоговали,правда,на інопланетному рівні,але то таке…
Відповісти
таку рівність можна тільки на такому рівні пропагувати, на людському ніяк нє!)
Відповісти
А де тому лідерстві проявлятися?
Відповісти
проявлятися? От прилетять до Луцька представники неземних цивілізацій,а тут їм зразу «дипломовані лідери» і флеш-моб оперативно сварганели,це ж вам не якийсь там «Дядя Вася» знаний в нешироких колах,все ж повинно бути на інопланетному рівні…
Відповісти
таких тупих коментів давно не було. розумними словами написана така маячня)
Відповісти
Лідерами стають, а не народжуються. І вчать на лідерів по усьому світу, звісно якщо ви не маєте навичок чи бажання - успіху не буде.
Відповісти
не далеким мисленням,як у вас,можна з певнінестю стверджувати ,що хлопчиками та дівчинками не народжуються,а ними «стають»!)))
Відповісти
Шановні "розумники", особисто сам там нажаль не побував, проте з досвіду хочу повідомити, що лідерство, як вище було сказано природні задатки, проте, досвід людей, які чогось досягли варто послухати. Для чого "наступати на тіж граблі", якщо можна взяти урок з чиєїсь практики і обійти безліч неприємностей. "Той хто вміє, - робить, а хто не вміє той критикує і заздрить". І саме цікаве вищі "зарозумілі" фрази писали, нереалізовані люди. Мені Вас жаль. Доречі, ніякої участі немвю до даної організації та учасників. Але смішно дивитись на осудження гарної справи і не зовсім розумними та обгрунтованими репліками. ЗРОБІТЬ САМІ ЩОСЬ!!!!
Відповісти
але для особливо «не тупих» зазначу ще раз:
ЛІДЕРСТВО-це природній дар(феномен ,якщо хочете)- він або Є,або його немає!
Навчитися можна організаторській роботі в громадській діяльності,але аж ніяк не лідерству,бо це НОНСЕС! Організатори допустилися грубої логічної помилки у назві цієї «школи»!В противному випадку,нехай вони дадуть конкретну відповідь на це запитання:
На які аргументи ви посилаєтеся,вважаючи,що лідерству навчають?

п.с. якщо організатори найдуть і доведуть ці виважені аргументи,то їх потрібно буде номінувати на Нобелівську премію миру!)) Правда їм прийдеться дуже потрудитися,опротестовуючи наукові праці(по соціальній психології) таких видатних вчених: З.Фрейд,Т.Карлей, Р.Емерсон, Ф.Ніцше, Шопенгауер, Л.Бернард, В.Бінхам, О.Тед, С.Кілбоурн, М.Вебер, Г.Лебон, Макс Вебер,Х.Саймон, Дж.Хоманс, Х.Келлі, А.Адлер, Е.Богардус, Р.Стогділ, Бірд, Дж.Шнейдер, С.М.Казе ,К.Левін, Р.Ліппіт, Р.Уайт і т.д.- які здійснювали комплексне дослідження феномена лідерства!))
Чекаємо на відповідь!)

Відповісти
Нпроджений повзати літати не буде
Відповісти
а зброд набраний з вулиць і шкіл, щоб побачити фотки таскається на збіговиська,нічого не розуміючи
Відповісти
Останні новини
У Луцьку молодь вчили лідерству. ФОТО
28 вересень, 2013, 11:54