Представили керівника Ягодинської митниці

Представили керівника Ягодинської митниці
Ягодинську митницю Міністерства доходів і зборів очолюватиме Дмитро Поліщук, а її колишній керівник Роман Микитюк став радником голови Волинської облдержадміністрації.

Представлення відбулося 28 вересня 2013 року за участі першого заступника Міністра доходів і зборів України Степана Дериволкова.

Новий керівник працював у митних органах ще з радянських часів. Дериволков назвав Поліщука «серйозним професіоналом». У свій час він очолював Чопську митницю, Київську регіональну митницю та працював у центральному апараті міжрегіонального управління боротьби з контрабандою та порушенням митних правил.

Завданнями нового митника є: наповнення державного бюджету,
зменшення тиску на бізнес, дистанційний контроль і створення сприятливих умов як для бізнесу, так і для громадян, які перетинають кордон.

Що ж до колишнього керівника митниці Романа Микитюка, то він працюватиме радником голови Волинської облдержадміністрації.

«Ми своїх людей не губимо на дорозі», - зазначив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Микитюк пішов із займаної посади за власним бажанням. Степан Дериволков зазначив, що остання перевірка порушень у діяльності Микитюка не знайшла.

«Тривало службове розслідування, але не лише щодо Романа Володимировича. Коли у митниці проводять службові розслідування і перевірки, то обов’язково вказується у наказі, що, в тому числі, щодо керівника митниці», - зазначив Дериволков.

«Службове розслідування закінчене. До Романа Володимировича питань немає», - додав заступник міністра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
еще один ворюга
Відповісти
За підсумками роботи в першому півріччі до п'ятірки найгірших регіонів України увійшла Волинь. Про це свідчить зведений рейтинг, складений Кабінетом Міністрів України.
Відповісти
Микитюка призначили радником голови облдержадміністрації! То капець. Бідний Клімчук, як він на це погодився? Це ж треба було цьому фахівцеві після "подвигів" на Львівській митниці із своєю заступницею Кудикіною, яка збирала данину десятками тисяч вічнозелених з усіх митних постів під об"єктив держбезпеки, таким спецом стати? І це вони всі хочуть у Європу? Немає слів...
Відповісти
Клімчук мусив забрати Микитюка радником, бо той без роботи не мав би чим годувати свою сім`ю. Не буде ж він у Польщу їздити на підсадку за 50 гривень в день. А так йому посаду нову придумали "За заслуги".
Відповісти
на таких посадах бувших не буває, як захоче - протягне все.
Відповісти
«Службове розслідування закінчене. До Романа Володимировича питань немає», - додав заступник міністра. - Довольні лишилися всі, і з грішми.
Відповісти
Завданнями нового митника є: наповнення державного бюджету,
зменшення тиску на бізнес, дистанційний контроль і створення сприятливих умов як для бізнесу, так і для громадян, які перетинають кордон. - А це ще цікавіше читати.
Відповісти
в клімчука грошей не вистачить, щоб його прокормити
Відповісти
І донцька братва оголосила нові тарифи хабарів на митниці. Пора їх тут і опублікувати це ж не секрет.
Відповісти
І Микитюк і Поліщук тільки гвинтики системи... А Микитюк дуже багато зробив для своєї Волині і Турійського району зокрема
Відповісти
Будь ласка, детальніше розкажіть що такого великого зробив той хабарник для Волині і Турійщини? Побудував собі декілька дач?
Відповісти
Останні новини
Представили керівника Ягодинської митниці
28 вересень, 2013, 12:46