Ягодинська митниця ‒ в десятці кращих

Ягодинська митниця ‒ в десятці кращих
Про те, що Ягодинська митниця перебуває серед 10 найкращих митниць України, сьогодні у Луцьку під час брифінгу журналістам повідомив перший заступник Міністра доходів і зборів України Степан Дериволков.

За словами міністерського посадовця, Ягодинська митниця – серед кращих за рівнем надходжень до державного бюджету. До слова, в Україні зараз працює 27 митниць, ‒ пише Волинська правда.

Також Дериволков повідомив, що Ягодинська митниця – одна з найсучасніших в Україні, вона оснащена новим високотехнологічним обладнанням і відповідає всім європейським вимогам. Крім того, за словами посадовця, пункт пропуску «Ягодин» обладнаний 200 камерами спостереження, і його можна контролювати в режимі он-лайн – від руху перевезень і до якості роботи самих працівників митниці.

Перший заступник міністра зауважив, що на роботу Ягодинської митниці покладені особливі сподівання керівництва країни, адже Україна готується до підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Митниця в десятці кращих,а за що тоді Романа "пішли"?Напевно за "табличку ділення?"Але Роман знав кому ділити,вже пристроєний,не пропаде.
Відповісти