Скандал на Волині: депутата звинуватили в побитті людини

Скандал на Волині: депутата звинуватили в побитті людини
Депутат Нововолинської міської ради Леонід Климович, якого звинуватили в побитті людини, каже, що нікого не бив, а затримував п'яного.

28 вересня користувач Zhinka Lvivska завантажив на Youtube відео, в описі якого написав, що Климович нібито є героєм ролика.

Також користувач стверджує, що депутат, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння побив людину біля клубу "Донбас".



Леонід Климович Нововолинському інформаційному порталу розповів, що нікого не бив.

"Мій батько святкував семидесятилітній ювілей, до мене приїхали двоюрідні брати з Білорусії. Посиділи вдома, я їх завів у "Донбас". Залітає Драник (чоловік, якого нібито побив Климович, - ред.) туди, п’яний. Він часто п’яний їздить за кермом, я його знаю. Згодом побачив, як він "мертвий" знову сідає за кермо. Там міліціонери стояли збоку, я до них: "Давайте його затримаємо, я зараз його витягну з машини, заберем ключі…" Вони відмовились. Тоді я підходжу до нього, кажу: "Куди ти в такому стані збираєшся їхати? Нехай з тобою поїде якийсь друг". Почав відбирати в нього ключі… Він мене – по руках, я – його… Я знаю, що Драник звертався до спеціалістів, аби ті вирізали з відео "незручні" кадри. З повної версії вирізали ті моменти, де В. Драник, під’їжджаючи до нічного клубу, ледь не позбивав людей, заїхав у стіну клубу; виходив з авто, ледве тримаючись на ногах, а згодом і сперечався з працівниками патрульно-постової служби. Якби ситуація повторилася, вчинив би так само", - каже депутат.

Варто зазначити, пише НВІП, що Драник скаржився до міськвідділу міліції, а також до прокуратури області, проте до судмедексперта для фіксації нанесення йому тілесних ушкоджень не звертався. Міліція й обласна прокуратура в діях Климовича складу злочину не знайшли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Леня ни в чем не виноват. Он - ангел!
Відповісти
Останні новини
Скандал на Волині: депутата звинуватили в побитті людини
30 вересень, 2013, 14:59